Ce se ascunde în băieţii cuminţi

de:
14 aug. 2011
0 Afișari
Ce se ascunde în băieţii cuminţi

Să începem cu cele mai puţin frumoase, că aşa suntem noi, jurnaliştii, cârcotaşi. Muuult prea puţine WC-uri, ceea ce a însemnat cozi interminabile, mai ales spre sfârşitul zilei de concerte. Mâncarea: Puţină şi proastă. 12,5 lei chestia asta:

Menţionez că poza nu e trucată, porţia de mâncare neîncepută, iar castraveţii miroseau a WC. Măcar berea e ieftină, 5 lei.

Dar să trecem în sfârşit la lucrurile frumoase: Domeniul Ştirbey e minunat, la început chiar m-am mirat că proprietarii sunt dispuşi să îl pună în pericol cu un festival de concerte, dar curând am realizat că nu e genul acela de festival la care vin răii, ci unul foarte chill. Pentru prima dată, puteai să ajungi la gardul din faţa scenei fără cel mai mic efort, pentru că majoritatea spectatorilor stăteau pe iarbă şi se relaxau.

Line-up-ul a fost de-a dreptul minunat. Noisettes au cântat perfect, Shingai Shoniwa e frumoasă şi cântă excelent, pe lângă faptul că se mişcă precum o gimnastă. Iată o mostră urcată de mahmur.info pe youtube:

Cele mai mari surprize de-abia au urmat însă: în deschidere la Plan B, omul orchestră :). Serios, sună foarte , foarte tare, nu vă puteţi da seama ce face omul ăla din gât: dubstep, rock, bas,  tobă, trompetă, orice:

Publicul a fost în delir. FaithSFX înţeleg că îl cheamă şi îi puteţi downloada albumul Man or machine de pe itunes.

Plan B au început cuminte. Prea cuminte pentru gustul nostru, dar pe gustul fanelor în delir care urlau de simţeai nevoia să-ţi pui timpanele la adăpost. Curând însă, solistul cu faţă de băiatul mamei şi colegii lui cu costum şi cravată au demonstrat că au ceva fibră rock-punk în ei şi s-au dezlănţuit. Muzical şi nu numai, căci am văzut şi un pic de pogo şi ceva picioare date în instrumente. Bisul a fost extraordinar:  ne aşteptam la ceva leşinat – a urmat o mostră de dubstep pe ritmurile lui Faith SFX. Tot din gât.

Din motive tehnice, de calitate a sunetului, pentru a înţelege mai bine cam cum sună combinaţia respectivă, postăm un video realizat profesional, chiar dacă nu la Summer Well:

Cookies