ARHIVA B365

Ce salarii oferă companiile prezente la târgul Angajatori de Top 2015 din Bucureşti

ANGAJATORI DE TOP 2015 BUCUREŞTI. Companiile participante la targul de joburi Angajatori de Top, organizat la Sala Palatului din Bucuresti, în perioada 27-28 martie, au 4.000 de oferte de munca si salarii care incep de la 300 de euro pentru juniori, 700-1.000 de euro pentru candidatii cu nivel mediu de experienta si 1.000-1.500 de euro pentru seniori. Salariile variaza in functie de nivelul de experienta si aria de activitate, potrivit wall-street.ro.

ANGAJATORI DE TOP 2015. Astfel, 41% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level, 39% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 20% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta, persoane care sunt in cautarea unei pozitii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe, arata un comunicat Catalyst Solutions.

ANGAJATORI DE TOP 2015 BUCUREŞTI. Potrivit unui studiu hipo.ro, 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 fata de anul trecut. In ceea ce priveste criteriile care vor conta in selectia si recrutarea viitorilor angajati, 40% dintre companii considera experienta anterioara, programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor. In privinta candidatilor seniori, o treime dintre angajatori considera ca experienta relevanta pe o pozitie anterioara este cel mai important criteriu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button