BAZAR

Ce salarii aveau vedetele PRO TV, înainte de a pleca din trust

Iulia Vântur este ultima vedetă care a părăsit ProTV după ce şi alţi colegi au ales posturi de televiziune concurente. Printre aceştia, echipa de la „Serviciul Român de Comedie” (SRC), Horia Brenciu, Nicoleta Luciu şi se zvoneşte că ar mai urma şi altele. Se pare că directorul Aleksandras Cesnavicius a transmis că niciun angajat ProTV SA nu mai poate lucra în paralel şi pentru Mediafax Group, firmă ce-i aparţine lui Adrian Sârbu, vizate fiind Andreea Esca, directoare la „The One”, şi Oana Cuzino, de la „Ce se întâmplă doctore?”.

CITEŞTE ŞI Andreea Esca, obligată să aleagă între Ştirile Pro TV şi revista The One 

6.000 € câştiga, lunar, Nicoleta Luciu

Dacă şi în urma telenovelelor a încasat sume importante, participarea la „Dansez pentru tine” i-a băgat în buzunar Nicoletei Luciu câte 6.000 de euro lunar. Câteva mii de euro se vehicula că încasa şi atunci când prezenta „Bingo România” la Acasă TV sau când era coprezentator la unele emisiuni de la ProTV.

25.000 € lua Brenciu, Antena 1 dă 10.000 mai mult

Horia Brenciu a părăsit trustul MediaPro şi suma vehiculată că o încasează la Antena 1 este 35.000 de euro pe sezon, în timp ce la ProTV era plătit cu 25.000 de euro pentru rolul de jurat din show-ul „Vocea României”. „Primul pas l-a făcut soţia mea, producătorul SRC. Pot să spun că, venind aici, mi-am reîntregit şi familia. Nu puteam s-o las singură… Nu-mi stă în caracter”, a declarat Horia Brenciu la „Observator”.

4.000 € pe lună era salariul Iuliei Vântur

Iulia Vântur a plecat de la Pro TV. Vedeta a apărut la un post concurent

A prezentat ştirile de weekend şi „Dansez pentru tine” având un salariu de 4.000 de euro pe lună, la care Iulia a mai renunţat şi anul trecut când a petrecut două luni în India. După ce şi-a încheiat conturile cu pupitrul ştirilor, Iulia s-a concentrat mai mult pe actorie şi pe planurile ei în această direcţie, dar părea să rămână sub contract cu ProTV. În prezent, Iulia Vântur e liberă de contract, fiind curtată de televiziuni concurente. Intenţia ei se pare că este totuşi actoria. Citeşte mai mult pe ziarulring.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button