Ce să faci în autobuze, troilebuze ori tramvaie, ca să nu amorțești și să nu te doară spinarea. „Sănătate pe roate”, o campanie STB implementată în 530 de autobuze

13 sept. 2023
1338 afișări
Ce să faci în autobuze, troilebuze ori tramvaie, ca să nu amorțești și să nu te doară spinarea. „Sănătate pe roate”, o campanie STB implementată în 530 de autobuze
Ce să faci în autobuze, troilebuze ori tramvaie, ca să nu amorțești și să nu te doară spinarea. „Sănătate pe roate”, o campanie STB implementată în 530 de autobuze. Foto: MPR Agency

STB demarează campania „Sănătate pe roate” și o implementează în 530 de autobuze din București, astfel încât călătorii să afle informații utile despre postura corectă în mijloacele de transport în comun.

„Sănătate pe roate”, o campanie STB implementată în 530 de autobuze

Societatea de Transport București se alătură MPR Agency într-un parteneriat pentru promovarea sănătății fizice a călătorilor din mijloacele de transport în comun.

Campania se numește „Sănătate pe roate” și propune o abordare educativă cu privire la importanța unei posturi corecte în timpul călătoriei. Aceasta va fi implementată o lună de zile și va fi prezentă în 530 de autobuze din flota STB din București.

Inițiativa reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor, iar obiectivul principal este acela de a le oferi călătorilor sfaturi utile pentru a menține o postură sănătoasă în mijloacele de transport public în comun.

Foto: MPR Agency
Foto: MPR Agency

Într-o lume din ce în ce mai agitată, ne concentrăm adesea asupra aspectelor practice ale vieții noastre, precum deplasarea la serviciu sau la școală. Cu toate acestea, uităm adesea cât de important este să avem grijă de sănătatea noastră fizică în acest proces. Campania noastră desfășurată cu susținerea STB, urmărește să reamintească oamenilor că gesturile mici pot face diferențe mari în sănătate, mai ales în această perioadă în care oamenii revin din vacanță la școală sau la birouri. O postură corectă poate preveni multe probleme de sănătate, iar mijloacele de transport în comun sunt un loc excelent pentru a începe să practicăm acest obicei, a transmis Andreea Cristea, CEO MPR Agency.

Directorul STB: Este un pas important către îmbunătățirea sănătății fizice a călătorilor

Campania „Sănătate pe roate” include sfaturi educaționale în format video care vor rula în autobuzele din București. Din aceste clipuri, călătorii vor afla informații despre cum să își mențină o postură corectă în timpul călătoriilor, dar și sfaturi utile pentru a evita obiceiurile nesănătoase care pot afecta coloana vertebrală și sănătatea în general.

Suntem bucuroși să ne alăturăm acestei inițiative și arătăm că Societatea de Transport București este deschisă către astfel de proiecte civice. Transportul public local joacă un rol important în viața bucureștenilor și suntem dedicați să le oferim o experiență mai sănătoasă și mai confortabilă în timpul călătoriilor cu vehiculele STB S.A. Campania „Sănătate pe roate” este un pas important către îmbunătățirea sănătății fizice a călătorilor din mijloacele de transport în comun și reprezintă un exemplu de colaborare eficientă între sectorul public și cel privat pentru binele comunității, a transmis Adrian Criț, Director General al STB.

Cookies