Ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecerea cu furci, topoare și cazmale din București? Se filma un videoclip. Costisitor videoclip, doar amenzile au fost 16.000 de lei

06 iul. 2021
3587 Afișari
Ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecerea cu furci, topoare și cazmale din București? Se filma un videoclip. Costisitor videoclip, doar amenzile au fost 16.000 de lei

Petrecerea cu furci, topoare și cazmale din București a fost pusă la cale pentru filmarea unui videoclip. Aceasta este concluzia preliminară pe care oamenii legii au tras-o în urma anchetei care este încă în desfășurare.

Petrecerea cu furci, topoare și cazmale din București i-a costat, cel puțin până acum, 16.000 de lei pe cei care au participat la ea.

Contactată de B365.ro, Poliția Capitalei a precizat că, în acest moment, se conturează ipoteza că parte din imaginile transmise pe reţelele de socializare ar fi fost regizate. Acestea ar fi fost filmate cu intenţia de realizare a unui videoclip. Conform biroului de presă al Poliției Capitalei, nu este vorba de un videoclip pentru un artist anume, ci un videoclip care se filma pentru distracția participanților.

„Din datele obţinute până în prezent se conturează ipoteza că parte din imaginile transmise pe reţelele de socializare ar fi fost regizate, cu intenţia de realizare a unui videoclip”, a precizat, pentru B365.ro, DGPMB.

Conform oamenilor legii, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 23 Poliţie a fost cea care s-a sesizat din oficiu după apariția imaginilor pe o rețea de socializare cu privire la faptul că un grup de persoane asculta muzică la volum mare şi tulbură liniştea publică pe un teren viran situat în apropierea unor locuinţe improvizate.

Petrecerea cu furci, topoare și cazmale din București. Amenzi de 16.000 de lei aplicate

Poliţia Capitalei precizează că, pânâ acum, în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, conform prevederilor Legii 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

Cuantumul amenzilor aplicate se ridică la 16.000 de lei, dar, având în vedere că activităţile de cercetare sunt în desfăşurare, menţionează poliţiştii, acesta poate crește.

Europol a explicat în cursul zilei de marți că petrecerea ar fi fost organizată de Petre Gemaru, un lider interlop local.

Sindicatul polițiștilor arată că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor. Aceștia pot circula acum nestingheriți cu arme albe. Legea precizează că acestea sunt periculoase doar la adunări publice, manifestări cultural sportive, locuri de agrement/distracție sau mijloace de transport în comun. Mai mult, se pare că pedeapsa a fost înjumătățită de la 2 ani la 1 an.

Cookies