ȘTIRI

Ce s-a întâmplat cu Grivița, cățelușa cu maxilarul retezat, salvată în zona Gara de Nord

„Griviţa“, căţeluşa lovită cu bestialitate, a fost găsită, miercuri, pe strada cu acelaşi nume din Bucureşti, după ce reprezentanţii Vier Pfoten au fost anunţaţi de oamenii care aveau grijă de animal.

 Câinele agresat a fost ridicat de urgenţă de reprezentanţii organizaţiei şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, care s-a întins pe mai multe ore. „Este un miracol că a supravieţuit şi a reuşit să facă faţă hemoragiei puternice. A pierdut foarte mult sânge“, a precizat Livia Cimpoieru, reprezentanta Vier Pfoten pentru Adevarul.

Aceasta povesteşte că, la început, colegii săi au lansat o ipoteză incredibilă despre modul în care căţeluşa a fost agresată. „Înţelesesem că botul i-a fost retezat cu o sabie, dar, în urma radiografiilor, medicii au ajuns la concluzia că este vorba despre o lovitură puternică“, a precizat reprezentanta ONG-ului. De asemenea, femeia a povestit, pentru adevarul.ro, că, în ciuda traumei la care a fost supusă, căţeluşa este foarte blândă şi foarte fericită când reprezentanţii ONG-ului o mângâie. Însă, deși poate să bea apă singură, cineva va trebui să fie în permanență lângă ea, ca să o ajute să mănânce.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button