Ce reacție a avut ministrului Apelor, Doina Pană, după scandalul „FĂ, DOINA!”

de:
23 apr. 2014
0 Afișari
Ce reacție a avut ministrului Apelor, Doina Pană, după scandalul

„În vocabularul premierului, eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context. Foloseşte ca un apelativ prietenesc ‘Mai, Doina’, dar în niciun caz ce s-a relatat în presă”, a spus ministrul Apelor, Doina Pană, întrebată fiind cum i s-a adresat premierul Victor Ponta marţi, în barcă, în timpul „inspecţiei” la sinistraţii din Teleorman, scrie realitatea.net

La rândul său, şi Victor Ponta neagă episodul cu Doina Pană. Premierul spune că nu a folosit niciodată termenul „fă”, deci nu avea cum să se adreseze injurios la adresa ministrului Apelor. Mai mult, Ponta spune că a verificat înregistrarea şi nu se aude folosind apelativul „fă”.

„Tu ce faci, fă Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”. Aşa s-ar fi adresat premierul Victor Ponta ministrului Apelor, Doina Pană, conform Realitatea tv.”N-aveam chef, da…”, răspunde ministrul Apelor.

Victor Ponta a ajuns după vacanţa din Deltă în Teleorman, la inundaţii, şi a făcut inspecţie din barcă. În timp ce localnicii şi jurnaliştii mergeau prin apă, premierul se relaxa ca un turist şi se lăsa împins de pompieri prin apa care nu ajungea nici până la genunchi.

Cookies