Ce puteți vedea la Parada Militară de Ziua Națională. Repetiția generală a început duminică, de la ora 9.00, în Piața Arcului de Triumf

27 nov. 2022
196 Afișari
Ce puteți vedea la Parada Militară de Ziua Națională. Repetiția generală a început duminică, de la ora 9.00, în Piața Arcului de Triumf
Sursa: Facebook MApN

Peste câteva zile, România sărbătorește Ziua Națională inclusiv printr-o paradă militară ce va avea loc în Piața Arcului de Triumf, joi, 1 decembrie, de la ora 11.00.

Duminică, 27 noiembrie, militari se află de la ora 9.00 la repetițiile generale din Piața Arcului de Triumf.

Ce puteți vedea la Parada Militară de la Arcul de Triumf

Peste 1.500 de militari, 40 de aeronave și peste 100 de mașini de luptă vor putea fi admirate la parada de Ziua Națională desfășurată în Capitală.

Forțe și mijloace:
– 1.500 de militari și specialişti din Sistemul Național de apărare, ordine publică și siguranță națională.
– 120 de mijloace tehnice,
– 40 de aeronave.

La Parada militară vor defila și aproximativ 150 de militari străini, în cadrul unor detașamente din Belgia, Franța, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Portugalia, Statele Unite ale Americii și Țările de Jos, precum și militari reprezentând țările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României și aproximativ 25 de mijloace tehnice, inclusiv aeronave de luptă din Canada, Italia, Spania și Statele Unite ale Americii.

În afară de București, o parada militară va mai fi și la Alba Iulia, dar și în alte garnizoane din țară.

Îți mai recomandăm și:

 

Cookies