Ce putem face în București în weekendul 18-19 februarie. O listă de propuneri pentru timpul liber

17 feb. 2023
803 afișări
Ce putem face în București în weekendul 18-19 februarie. O listă de propuneri pentru timpul liber
Ce putem face în București în weekendul 18-19 februarie. O listă de propuneri pentru timpul liber / Sursa foto: Unsplash

Weekendul este mereu așteptat de oameni și este chiar mai bine dacă există și evenimente care ne pot umple timpul liber. Cum sfârșitul de săptămână este aproape, venim cu sugestii de evenimente din București pentru weekendul 18-19 februarie, care pot înlocui plictiseala cu relaxarea și care vă pot aduce zâmbetul pe buze.

Evenimente în București pentru un weekend reușit | 18-19 februarie

Pentru iubitorii de muzică, un concert poate fi o alternativă bună pentru cei care vor să iasă din casă în weekend. Astfel:

  • Sâmbătă, la data de 18 februarie, la ora 20:00, la Palatul Bragadiru din București, vor urca pe scenă Taraful de la Vărbilău alături de Tanti Mioara. Dress code-ul necesar pentru acest eveniment: ”cât de regal cu putință”. Biletele se găsesc AICI.
Ce putem face în București în weekend-ul 18-19 februarie. O listă de propuneri pentru timpul liber
Taraful de la Vărbilău ajunge la Palatul Bragadiru din București / Sursa foto: Facebook Taraful de la Vărbilău
  • Sâmbătă, 18 februarie, la ora 20:00, la 14th Lane, vor urca pe scenă Adrian Naidin împreună cu violoncelul său, acompaniat de Ionuț Micu la tobe și Eugen Amarandei la contrabas. Biletele se pot găsi AICI.

Piese de teatru care se vor juca pe scenele din Capitală

Dacă un concert nu se află printre activitățile tale favorite, atunci o piesă de teatru poate fi potrivită. Astfel, ți-am pregătit o listă de piese de teatru care se vor juca în Capitală pe parcursul acestui weekend.

  • Sâmbătă, 18 februarie, la ora 17:00, la Club The Hub, se va juca piesa de teatru ”Nițel prea infidel”. Biletele se pot găsi AICI.
  • 18 februarie, la ora 19:00, la FF Theatre, veți putea vedea piesa de teatru ”Ultima noapte în Paradis”. Biletele se pot găsi AICI sau în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.
  • Tot pe 18 februarie, la ora 20:00, la Teatrul Improteca se va juca piesa ”Mai dulce ca mierea”. Biletele se pot găsi AICI sau în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.
  • Duminică, 19 februarie, la ora 17:00, în Club The Hub, se va ține piesa de teatru ”Iubire distilată”. Biletele se pot găsi AICI sau în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.
  • 19 februarie, la ora 18:00, la Teatrul Coquette, începe piesa de teatru ”Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”. Biletele pot fi achiziționate AICI sau în magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay.
  • Tot pe 19 februarie, la ora 19:00, la Casa Rudolph, veți putea vede piesa de teatru Wanted. Biletele se pot găsi AICI.
Ce putem face în București în weekend-ul 18-19 februarie. O listă de propuneri pentru timpul liber
Piese de teatru în acest weekend / Sursa foto: Facebook Teatrul Coquette

Nelipsitele show-uri de stand-up

Dacă nici ideea unei piese de teatru nu vă surâde, atunci un show de stand-up s-ar putea să vă ofere o sesiune zdravănă de râs.

  • Pe data de 18 februarie, la ora 16:30, la Comicsclub, vor urca pe scena Cristi, Toma, Sorin și Ioana Luiza. Biletele se pot găsi AICI și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay.
  • Tot sâmbătă 18 februarie, la ora 22:00 vor ține un show de stand-up pe scena din Club99, Mocanu, Andrei Ciobanu, Ioana Luiza & Dracea . Biletele se pot achiziționa AICI și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay.
  • Duminică,19 februarie, la ora 20:00 pe scena din Comicsclub vor urca pe scenă Raul, Andrei Ciobanu, Mălăele și Mocanu. Biletele se pot găsi AICI și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay.
  • 19 februarie, la ora 20:00, în Club 99 vor mai urca pe scenă  Banciu, Victor Băra, Mălăele, Dracea, Negoiță și Bogzi. Biletele se pot găsi AICI sau magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay.
Ce putem face în București în weekend-ul 18-19 februarie. O listă de propuneri pentru timpul liber
Sursa foto: Facebook Comicsclub
Cookies