Ce putem face în București, dacă rămânem în oraș pe 1 Mai. Avem tot felul de evenimente speciale (plus vreme bună de ieșit prin parcuri)

30 apr. 2024
38182 afișări
Ce putem face în București, dacă rămânem în oraș pe 1 Mai. Avem tot felul de evenimente speciale (plus vreme bună de ieșit prin parcuri)
Ce putem face în București, dacă rămânem în oraș pe 1 Mai. Avem tot felul de evenimente speciale (plus vreme bună de ieșit prin parcuri) | Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ce ne pregătește orașul București de 1 mai? Multe evenimante speciale ne așteaptă, plus vreme bună pentru plimări și activități în aer liber.

Așadar, ce putem face în București de 1 Mai 2024

Ziua de 1 mai va aduce un cer parțial noros în Capitală. Totuși temperatura meximă înregistrată va fi de 23 de grade Celsius, perfectă pentru activități în aer liber și nu numai.

„Picnic la Zoo”

Este un eveniment organizat de Grădina Zoologică din București, special pentru data de 1 mai. Acesta poate fi un bun prilej pentru a petrece timp cu cei dragi.

Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 – 14:00.

Mai multe detalii: 

Flower Expo 2024

Este evenimentul care așteaptă toți iubitorii de flori în Sun Plaza. Doritorii sunt așteptați să descopere lumea florilor până pe 3 mai 2024.

Expoziția poate fi vizitată gratuit, zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

Mai multe informații, AICI.

Art Safari Kinder WOW

În perioada 1 – 5 mai 2024, Art Safari va bucura micuții cu ateliere de artă și tururi ghidate. Cei mici vor avea parte de multe surprize și, la finalul fiecărui atelier de creație, va avea loc un Giveaway.

Mai multe detalii:

Grădina Fermecată

La Grădina Botanică din București s-a deschis expoziția de fotografii, „Grădina Fermecată”. Fiind deschisă până la 30 iunie 2024, bucureștenii o pot vizita și de 1 mai.

Poate fi vizitată zilnic, în ntervalul orar 08:00 – 20:00.

Detalii:

Festivalul „Izvor de Bunătăți”

Miercuri, 1 mai 2024, este ultima zi a Festivalului „Izvor de Bunătăți”. Doritorii sunt așteptați în Parcul Izvor, unde vor putea să guste o sumedenie de rețete speciale din pește.

De 1 mai, bucureștenii sunt așteptați cu mititei de pește, vită, porc sau curcan, și multă bere.

Plimbare cu barca sau vaporașul în Parcul Herăstrău

O plimbare relaxantă cu vaporașul poate fi o variantă perfectă pentru 1 mai. Astfel, între orele 10:00 – 20:00, doritorii sunt așteptați în Parcul Herăstrău.

Plimbare cu vaporașul

  • adulți: 18 lei
  • pensionari, copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani: 12 lei
  • copii care nu au împlinit 7 ani, persoane cu dizabilități: gratis

Berăria H

De 1 mai, Berăria H a pregătit câteva evenimente relaxante care să încânte bucureștenii.

  • Festival cu Pește și Fructe de Mare – 12:00
  • Retro Night #ByThe Lake – 17:00
  • Seară Grecească – 20:00

Mai multe detalii, AICI.

 

Cookies