LA MINE-N CARTIER

Ce PROFITURI au cele mai vechi centre comerciale din Capitală

În magazinul Bucur Obor funcţionează mai multe magazine care comercializează diverse articole casnice, de îmbrăcăminte, încălţăminte sau articole pentru casă.

Un alt magazin care a fost deschis în urmă cu 40 de ani este Unirea, deţinut astăzi de familia Adamescu. Listat pe Bursa de la Bucureşti, societatea raportează bilantul contabil împreună cu rezultatele înregistrate şi în magazinul Unirea Shopping Center din Braşov. Astfel, anul trecut, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 16 milioane de euro, în scădere cu circa 1,5 milioane de euro faţă de 2014, arată datele remise de companie Bursei de la Bucureşti, potrivit economica.net.

Un alt magazin care a rezistat comunismului este Cocor. Modernizat în 2010, în magazinul Cocor se găsesc articole vestimentare ale designerilor români, dar şi branduri internaţionale.

În 2015, cifra de afacei a magazinului Cocor a fost de aproape trei milioane de euro, în uşoară scădere faţă de 2014. Cocor depăşeşte astfel centre comerciale moderne din Bucureşti, precum Vitantis sau Liberty Center.

Spre comparaţie, cea mai mare zonă comercială din România, cea din Băneasca, care include un mall şi mai multe ancore, a realizat anul trecut afaceri de 47 de milioane de euro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button