Ce poţi vedea la expoziţia Inspired By Bucharest:12 fotografi îşi împart oraşul cu tine GALERIE FOTO

de:
17 sept. 2013
1 Afișari
Ce poţi vedea la expoziţia Inspired By Bucharest:12 fotografi îşi împart oraşul cu tine GALERIE FOTO

Fotografii Vlad Eftenie, Mihai Petre, Aurel Virlan, Alex Mazilu, Marius Iancu, Andrei Birsan, Marius Georgescu, Dani Ioniță, Robert Trica & Irina Groza, Mirela Momanu si Alex Gâlmeanu au pus laolaltă câteva imagini pe care le-au captat în Capitală, în cadrul expoziţiei Inspired By Bucharest. La vernisaj, care a avut loc luni, de la orele 18.00, a vorbit şi reputatul fotograf Andrei Pandele. 

Fiecare dintre artişiti a dezvăluit că oraşul ajunge deseori să-i exaspereze, însă toţi au recunoscut că reprezintă o sursă inepuizabilă pentru ei. „În Elveţia, de exemplu, am văzut mai puţine locuri interesante de fotografiat. E mai puţin spectacol al vieţii într-o ţară corectă şi riguroasă”, explică Alex Gâlmeanu, unul dintre expozanţi. Părerile fiecărui fotograf participant, în ceea ce priveşte Capitala, le găsiţi aici.

Pe acest principiu, au fost prezentate stiluri diferite de fotografie şi tehnici diverse, toate exersate pe străzile Bucureştiului.

La vernisaj, au fost prezenţi şi tinerii Cristina şi David, care, în urmă cu un an, au fost surprinşi  de fotografi pe treptele Ateneului, în momentul cererii în căsătoriei. Cei doi sunt prezenţi în două dintre fotografiile expuse de Robert Trică şi Irina Groza în cadrul evenimentului.

Expozitia este organizată de B365.ro și Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti (CreArt), pe baza articolelor din seria TOP 15 Cele mai frumoase fotografii din Bucureşti. Va rămâne deschisă publicului până pe 6 octombrie, între orele 10-19, în sediul CreArt din Piaţa Lahovari numărul 7. Intrarea este liberă. Ulteorior, va fi prezentată şi în străinătate.

Cookies