Ce poți face în 131 de minute, cât scrie Metrorex că întârzie metroul? Vezi un film, citești o carte… Cel mai descurajant anunț, afișat în stația Drumul Taberei

31 mai 2023
3043 Afișari
Ce poți face în 131 de minute, cât scrie Metrorex că întârzie metroul? Vezi un film, citești o carte... Cel mai descurajant anunț, afișat în stația Drumul Taberei
Ce poți face în 131 de minute, cât scrie Metrorex că întârzie metroul? Vezi un film, citești o carte... Cel mai descurajant anunț, afișat în stația Drumul Taberei. Sursa foto: Facebook/ David Oncioiu

Un bucureștean aștepta metroul de pe Magistrala 5, însă mare i-a fost mirarea atunci când a văzut ce este afișat pe panou.

„De ce ai întârziat? Păi, stai să vezi..”

Un bucureștean era în stația de metrou „Parc Drumul Taberei”, de pe Magistrala 5 și aștepta metroul spre stația „Eroilor 2”. Însă, acesta s-a mirat în momentul în care a văzut timpul de așteptare afișat pe panou.

Următorul metrou spre Eroilor 2 venea abia peste 2 ore și 11 minute, conform unei imagini postate de bărbat. Acestuia i s-a părut un lucru nefiresc, așa că i-a făcut o fotografie panoului și a încărcat-o pe pagina sa de Facebook. El a ironizat situația, prin descrierea:

  • De ce ai întârziat, David?
  • Păi, stai să vezi…”

Nu se cunoaște motivul pentru care timpul de așteptare afișat era atât de îndelungat. Se poate să fi fost o eroare a panoului.

Postarea sa a strâns zeci de aprecieri, iar unii internauți au adăugat și comentarii. Și aceștia, la rândul lor, au ironizat situația.

Câteva dintre comentarii

  • „A rămas fără baterii.” – Ș. P.
  • „A intrat în prelungiri.” – V. B.
  • „În timpul în care aștepți poți să vezi un film cu tot cu credite si bloopers.” – E. N.

Metrorex nu are suficiente trenuri

Sindicatul Metrorex a anunțat că nu are suficiente trenuri și că aglomerația de la metrou va mai dura câteva săptămâni.

Acesta spune că Alstom România, furnizorul serviciilor de mentenanță, nu asigură reviziile trenurilor care au ajuns la un rulaj de un milion de km.

Metrorex informează că, în perioada imediat următoare, programul de circulație a trenurilor de metrou, pe toate magistralele, va suferi modificări din cauza neasigurării numărului suficient de trenuri, de către Alstom Transport S.A. – prestator al serviciilor de mentenanță a trenurilor de metrou, conform graficelor de circulație asumate.

În perioada următoare, intervalele de circulație ar putea ajunge până la 10 minute în orele cu vârf de trafic. Metrorex va aplica operatorului de servicii de mentenanță, Alstom Transport S.A., toate sancțiunile legale și contractuale pentru situația creată pentru neîndeplinirea obligațiilor asumate conform prevederilor contractuale, a declarat Metrorex.

Te-ar putea interesa și:

Cookies