BAZAR

Ce poţi face acest WEEKEND în Bucureşti: Concerte, mâncare delicioasă şi multă voie bună

VINERI

Cocert Robin and the Backstabbers, Hard Rock Cafe, pe 13 mai, de la ora 22:30. Trupa a încheiat anul 2015 lansând noul videoclip „Cosmonaut”, de pe mult aşteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”. Apărut în primăvară anului trecut, noul album conţine 14 piese despre scafandri, mirese şi îngeri, case în flăcări şi cântece duse de vânt. Discul a creat valuri de entuziasm şi de controversă, trupa strângând peste 1.500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol, anunţă Mediafax.

Burger Fest

Anul acesta reluam aventura căutării celui mai bun burger, într-o editţe BurgerFest mai mare şi mai gustoasă.
BurgerFest va aduna într-un singur loc deliciosii burgeri, oferiţi de restaurante, van-uri, truck-uri şi containere din întreaga ţară„, spun organizatorii. Pagina event-ului o găsiţi AICI.

SÂMBĂTĂ

Cânepă şi Muzică la Gradina Sticlarilor. Festivalul Mânecă din Cânepă

Cânepa, sau planta celor o mie de beneficii, are răspunsul la nevoile noastre cotidiene. Astfel, pe 14 şi 15 mai, la Gradina Sticlarilor, se va bea ceai de cânepă şi se va poveşti despre avantajele acestei plante în industria medicală, nutriţională, cosmetică, ecologică şi textilă, în timp ce degustam pâinea sau ciocolata cu seminţe de cânepă. Pe lângă degustările de produse şi demonstraţiile creative de utilizare a cânepii industriale, cei de la Cats on the Roof şi Space Needle vor veni pentru seri de muzică live şi jam sessions. Mai mult decât atât, DJ Olah va întreţine atmosfera în cele două zile de târg. Pagina event-ului AICI.

#Teenmade Teatru. Începe Laboratorul de Teatru Tânăr

#teenmade: 90 de liceeni vor juca pe scena Teatrului Excelsior şi vor lucra, timp de trei zile, cu şase regizori şi şase muzicieni în cadrul primului laborator de teatru tânăr dedicat adolescenţilor din România: Relief. Dorina Chiriac, Florin Piersic Jr. şi Marius Florea Vizante sunt membrii juriului secţiunii competitive a Relief. Detalii,AICI.

Astro Fest 2016: Corpuri cereşti, astronauţi, telescop, astro fotografie, concert Silent Strike

Debutează la Biblioteca Naţională a României sâmbătă, 14 mai, la ora 16.00. Evenimentul se desfăşoară atât în aer liber, în parcarea din faţa Bibliotecii, unde se vor face observaţiile astronomice şi cursurile de astro fotografie, cât şi în interior în Aula Bibliotecii, unde vor avea loc prelegerile şi prezentările moderate de S&T, întâlnirile cu astronauţii şi concertul. Pe 15 mai, Astro Fest continuă la Therme Bucuresti. Începând cu ora 11.00, grupul de astronauţi va lua parte la lansarea proiectului „Galaxy Explorers”. Detalii despre programul zilei de duminică: http://bit.ly/1TCT2cA

DUMINICĂ

SkirtBike 2016

Biciclistele din Bucureşti se vor bucura de un picnic de seară, care deschide festivalul pe 14 mai, la Palatul Naţional al Copiilor, unde doamnele şi domnişoarele sunt invitate alături de prieteni şi familiile lor, iar duminică pe 15 mai, cei prezenţi vor avea parte de Bike&Fashion bazar, Women Bike Expo, ateliere de reparaţii biciclete şi lecţii de mecanică pentru femei oferite de BiţaColor, Portret de Biciclistă, Food Corner, Cycle Chic fashion show, organizat în parteneriat cu Stylish Mom cu Rovena Andrei şi defilat de 12 bicicliste, gold sprints powered by Hai cu Bicla, ateliere creative, concursuri cu premii, activări sponsori şi tombole ad-hoc. Parada SkirtBike va închide seria de activităţi dedicate femeii pe bicicletă. Detalii găsiţi AICI.

Concerte Vita de Vie, Coma, H8, Omu Gnom, Days of Confusion si Rock ‘n Ghena la Alt Fest

Alt Fest 2016 se va desfasura in perioada 13-15 mai, in clubul Fabrica si in clubul B52, unde vor canta Vita de Vie, Coma, H8, Omu Gnom, Days of Confusion si Rock ‘n Ghena. Conceptul festivalului are la baza pasiuni precum muzica, arta tatuajelor si sporturile extreme.In premiera in Romania, in cadrul Alt Fest va exista o zona speciala pentru cei pasionati de tatuaje care viseaza sa devina artisti tatuatori. Ei vor putea sa-si testeze maiestria cu ajutorul mai multor aparate profesionale de tatuat. Cele mai bune saloane de tatuaje din Bucuresti vor fi reprezentate de catre talentatii artisti ce au castigat diverse premii la conventiile din tara si strainatate.

Festivalul Filmului European

Cea de a XX-a editie a Festivalului se desfasoara in Bucuresti pana pe 15 mai. Timp in care puteti viziona filme de tot felul, pentru ca varietatea Uniunii Europene este cel mai bine ilustrata prin intermediul cinematografiei europene, diversa, savuroasa si neasteptata, asemeni unui bufet suedez cu bucatarie mediteraneana, nordica si slava, asamblat cu rafinament frantuzesc, pragmatism german, stil danez si sobrietate britanica. Vineri seara, de la 21.30, la cinematograful Elvira Popescu va fi proiectat lungmetrajul Zabriskie Point. Plus, o improvizatie live cu pianistul italian Alessandro Giachero. Zabriskie Point este al doilea dintre cele trei lungmetraje realizate de Michelangelo Antonioni in limba engleza, cu actori straini, rolurile principale fiind incredintate unor debutanti neprofesionisti: Mark Frechette si Daria Halprin.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button