Ce pot face copiii din București în vacanța mobilă din februarie. Muzeul Național al Țăranului Român organizează ateliere de creativitate în perioada 20-24 februarie

06 feb. 2023
213 Afișari
Ce pot face copiii din București în vacanța mobilă din februarie. Muzeul Național al Țăranului Român organizează ateliere de creativitate în perioada 20-24 februarie
Ce pot face copiii din București în vacanța mobilă din februarie. Muzeul Național al Țăranului Român organizează ateliere de creativitate în perioada 20-24 februarie. Imagine simbol: Freepik

Copiii din București, și nu numai, sunt invitați să participe, alături de părinți, la atelierele de creativitate organizate de către Muzeul Național al Țăranului Român. Perioada desfășurării atelierelor este 20-24 februarie 2023.

Ce e mai potrivit pentru copii în timpul vacanței, decât activitățile creative?

Atelierul de creativitate MTR București
Atelierul de creativitate MTR București. Sursa foto: Muzeul Național al Țăranului Român

Care sunt atelierele de creativitate și ce pot face copiii

  • Atelier de mărțișor dedicat fundațiilor și asociațiilor- 20 februarie

Primul atelier va avea loc luni, 20 februarie, în intervalul orar 10:30-12:00.

Membrii fundațiilor și organizațiilor sunt invitați să confecționeze mărțișoare și să asculte povești. Aceștia sunt rugați să se înscrie la adresa de email [email protected].

Accesul la acest atelier este gratuit.

  • Atelier de teatru de umbre- 21 februarie

Al doilea atelier va avea loc marți, 21 februarie, în intervalul orar 10:30-11:45.

Aici, copiii vor afla ce este un teatru de umbre, iar pe baza poveștii Baba Dochia, vor trece la lucrul efectiv. Ei, împreună cu părinții, se vor împărți în echipe și vor lucra siluetele personajelor din poveste.

Atelierul este destinat copiilor de 6 ani. Cu toate astea, sunt bineveniți și copiii mai mari de 4 ani, ajutați de adulții care-i însoțesc. Participarea se face doar pe bază de înscriere la numărul de telefon 0723 471 600.

Prețul unui atelier este de 25 lei/ participant, iar însoțitorii au intrare gratuită.

  • Atelier de realizat felicitări cu ajutorul ștampilelor- 21 februarie

Un alt atelier se va desfășura tot marți, 21 februarie, în intervalul 12:00-13:15.

La acest atelier se vor crea ștampile personalizate, care, ulterior vor fi folosite la înfrumusețarea felicitărilor pentru cei dragi. Invitați sunt copiii de peste 6 ani, împreună cu însoțitorii lor.

Participarea se face doar pe bază de înscriere la numărul de telefon 0723 471 600. Prețul acestui atelier este de 25 lei/ participant, iar însoțitorii beneficiază de gratuitate.

  • Atelier de confecționat mărțișoare din pănuși- 22 februarie

Ziua desfășurării este miercuri, 22 februarie, în intervalul 10:30-11:45.

La acest atelier, copiii vor învăța să realizeze împletituri simple pe pănușile de porumb. Ulterior, vor fi transformate în figurine de dimensiuni mici, devenind, astfel, mărțișoare pe care le pot dărui celor dragi.

Atelierul e destinat copiilor peste 8 ani și însoțitorilor acestuia. Participarea se face numai pe bază de înscriere la numărul de telefon 0723 471 600.

Prețul acestui atelier este de 25 lei/ participant.

  • Sperietori cu strâmbături- 23 februarie

Data desfășurării atelierului este joi, 23 februarie, în intervalul 10:30-12:00.

Aici se vor confecționa sperietori cu strâmbături. Mai apoi cei mici vor realiza obiecte care vor trebui păzite. Este un atelier foarte interactiv.

Atelierul este destinat copiilor de 11-14 ani. Participarea se face numai pe bază de înscriere la adresa de email: [email protected].

Prețul unui atelier este 25 lei/ participant.

  • Atelier de mărțișorit și sprovăit- 24 februarie

Atelierul se desfășoară vineri, 24 februarie, în intervalul orar 10:30-12:00.

La acest atelier se vor face mărțișoare din diverse materiale. Atelierul este dedicat copiilor, începând cu vârsta de 5 ani. Participarea se face doar pe bază de înscriere la adresa de email: [email protected].

Prețul unui atelier este de 25 lei/ participant, iar pentru însoțitori este gratuit.

Te-ar putea interesa și:

Cookies