Ce poante cu STB mai circulă pe internet

29 nov. 2022
3226 Afișari
Ce poante cu STB mai circulă pe internet
Ce poante cu STB mai circulă pe internet | Sursa foto: STB SA

În urma unui sondaj complet improvizat făcut cu participanți din redacție, plus familiile și prietenii lor, am ajuns la concluzia că experiența STB a unui bucureștean obișnuit se trăiește pe trei mari coordonate:

  1. 🚌 Te enervezi – că stai prea mult în stație, că pleacă autobuzul de sub nasul tău, că e înghesuială, că e mizerie, că ți-a rupt colțu’ rupt de la scaun ștrampii ăia scumpi, că e prea cald, că e prea frig & altele asemenătoare;
  2. 🚋 Te minunezi – lucru care se întâmplă de fiecare dată când nu se întâmplă cele de la punctul 1, adică: autobuzul, troleibuzul ori tramvaiul STB e curat bec și vine la momentul programat și, eventual, anunțat, wow! Sau, când e frig rău afară, nu e frig rău și în mijlocul de transport în comun.  Sau, când e cald rău în București, nu e cald rău de mori și în tramvai. În fine, ați înțeles ideea, pot fi infinite variațiuni pe temă:
  3. 🚎 O trăiești așa cum e – fie pentru că așa ești echipat interior, cu puterea asta senzațională de a trăi orice experiență așa cum e, fără așteptări și fără dezamăgiri, fie pentru că ești martorul unor situații simpatice pe traseu, fie că ai nimerit iar în tramvaiul condus de cea mai frumoasă vatmaniță de la STB.😉

Deci, ce poante cu STB mai circulă azi pe internet

Desigur, cei mai vigilenți ar putea spune că poanta asta foto (cunoscută și sunt numele ei modern de „memă”) e ceva mai veche, dar în sondajul pomenit la început am descoperit următoarele:

  1. că-s mulți sub ochii cărora încă nu a picat, iar când au văzut-o, au râs și s-au bucurat, iar râsul și cu bucuria sunt oricând binevenite;
  2. că și cei care o văzuseră deja au râs ca prima dată, deci e o neprețuită din categpria «oldie but goldie».

Mai întâi, să dăm Cezarului ce-i al Cezarului: am văzut poza-poantă pe grupul „Reclamații STB (fostul RATB) București”,  un loc despre care v-am mai povestit și în care se adună și se întâmplă zilnic multe lucruri simpatice de pe te miri ce trasee, plus informații utile.

În al doilea rând, să dăm, totuși, poanta, nu?🤦‍♂️😂🤦‍♂️. Deci, iată:

Ce poante cu STB mai circulă pe internet
Sursa foro: Grupul de FB Reclamații STB (fostul RATB) București

Acestea fiind zise, vă dorim experiențe plăcute cu STB-ul prin București sau, după caz, lectură plăcută, că mai avem în colecție:

Cookies