Ce nu fac oamenii pentru shaorma: blochează traficul în București și primesc dosare penale. Ce a pățit șoferul STB care le-a atras atenția

26 nov. 2021
392 Afișari
Ce nu fac oamenii pentru shaorma: blochează traficul în București și primesc dosare penale. Ce a pățit șoferul STB care le-a atras atenția
Ce nu fac oamenii pentru shaorma: blochează traficul în București și primesc dosare penale. Ce a pățit șoferul STB care le-a atras atenția.

Doi bărbați și-au parcat mașina pe banda de circulație a autobuzelor în București pentru a-și cumpăra shaorma. Gestul lor a fost apostrofat de un șofer STB aflat pe traseu, moment în care cei doi au mers la el și l-au amenințat, ba mai mult, unul a lovit autobuzul cu piciorul.

Nu ești tu când ți-e foame, sau foamea scoate ce-i mai rău din om. Asta au dovedit doi bucureșteni vineri când au decis să blocheze banda de circulație a autobuzelor STB cu mașina și să se dea jos. Aceștia au ignorat delimitatoarele dintre banda autoturismelor și cea a autobuzelor și și-au lăsat iresponsabil mașina, încurcând traficul, pentru a-și cumpăra shaorma de la un fast-food aflat în apropiere, nicicum pentru o urgență, potrivit Digi24.

Sursa foto: Digi 24

Goana după shaorma. Cei doi au fost apostrofați de un șofer STB

Aflat în cursă, un șofer STB a fost nevoit să oprească autobuzul deoarece nu putea să circule din cauza vehiculului parcat de cei doi cetățeni „înfometați”. Deranjat de comportamentul acestora, șoferul le-a atras atenția.

Cu shaormele în mână, cei doi au venit amenințător în fața autobuzului și au început să îl amenințe pe conducătorul autobuzului Societății de Transport din Bucuresti, vizibil deranjați de claxoanele acestuia. Mai mult, bărbații din fața autobuzului nu păreau să aibă vreo intenție de a se da din calea autobuzului și de a pleca spre mașină pentru a elibera banda de circulație, astfel că șoferul autobuzului a fost nevoit să treacă pe banda de circulație dedicată vehiculelor. În momentul în care i-a ocolit, unul dintre bărbați a lovit bara autobuzului cu piciorul. Întregul incident a fost surprins de camerele de filmat montate în partea frontală a autobuzului STB.

Ce pedeapsă au primit cei doi „hămesiți”

Pentru „inspirația” de a se opri în mijlocul circulației pentru a-și cumpăra de mâncare, dar și pentru amenințările și atitudinea ostilă îndreptate către șoferul STB, cei doi bărbați „înfometați” s-au ales cu dosare penale pentru amenințare, asta după ce șoferul a făcut plângere la poliție pe baza celor filmate de camera de bord.

Citiți și: Este oficial: se dă LIBER pe 29 noiembrie 2021. Românii se pot bucura de minivacanța de 1 Decembrie

Cookies