Ce note a luat la BAC fiica europarlamentarlui PRM, Corneliu Vadin Tudor

de:
09 iul. 2013
0 Afișari
Ce note a luat la BAC fiica europarlamentarlui PRM, Corneliu Vadin Tudor

Fiica liderului PRM, Eugenia Vadim-Tudor, a fost eleva Liceului „I.L. Caragiale”, la profilul filologie. La limba română a obţinut 8.05, la istorie 8.35, iar geografia a fost proba la alegere unde a fost notată cu 6.75. Ca limbă străină, Eugenia a optat pentru franceză. Media sa a fost 7.71.

Emoţii au avut şi alţi politicieni, printre care deputatul Nicolae Păun, ce reprezintă comunitatea romilor în Parlament.

Specializarea în liceu a lui Andreas Păun au fost ştiinţele sociale. La limba română a obţinut 6.80, la istorie 7.00, iar la filosofie, proba la alegere, 8.65. Limba străină aleasă a fost engleza, iar media sa este 7.48.

Fiul deputatului Nicolae Păun, preşedintele Comisiei pentru drepturile omului, a dat bacalaureatul în plin scandal la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”. El a mărturisit că ştia şi el că se strâng anumite sume de bani. „Eu ştiu că s-au dat între 30 de lei şi 100 de lei, bani pentru fondul de protocol. Din aceşti bani ar fi trebuit să se cumpere, chipurile, fursecuri pentru examinatori. Dar de fapt era vorba de sume care ajungeau în felul următor: 30 de lei la supraveghetori şi 100 de lei la şeful comisiei”, a explinat Andreas Păun, fiul politicianului, pentru „Libertatea”, citat de rtv.net

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat, printr-un reprezentant al său, că în cazul elevilor care au susţinut bacalaureatul la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” din Capitală nu au fost emise mandate de aducere, ci de citare. În total, 250 de elevi, printre care şi Andreas Păun, vor fi audiaţi, iar vineri, 20 dintre ei s-au prezentat deja la Poliţia Capitalei pentru a fi audiaţi. Audierile continuă şi azi. Detalii aici. 

CITEŞTE ŞI Unde vrea să își continue studiile singura elevă de 10 curat din București. 

Cookies