Ce meserii sunt disponibile pentru şomerii bucureşteni, la început de an

de:
05 ian. 2011
0 Afișari
Ce meserii sunt disponibile pentru şomerii bucureşteni, la început de an

Pentru săptămâna 5-12 Ianuarie 2011, Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) a anunţat că firmele din Capitală scot la concurs 171 de locuri de muncă pentru muncitori calificaţi, 203 pentru persoanele cu studii medii, 141 de posturi pentru cei cu studii superioare şi 50 de job-uri pentru muncitori necalificaţi.

Companiile bucureştene au nevoie de agenţi de dezinfecţie şi deratizare, baby sitteri, barmani, tranşatori de carne, cosmeticieni, manichiurişti, preparatori de napolitane, şoferi, vânzători şi confecţioneri pentru care se solicită studii de specialitate în domeniu, cu certificat acreditat în acest sens.

Pe posturile de muncitori necalificaţi sunt disponibile doar posturi de paznici, ambalatori manuali, controlori poartă, preparatori de halva, spălători de vitrine şi geamuri şi vânzători de ziare.

Pentru persoanele cu studii medii, AMOFM are vacante posturi de contabili, funcţionari economici, tehnicieni de protecţia muncii, agenţi de asigurări şi, în cea mai mare parte, agenţi de securitate şi pază şi ordine.

Absolvenţii de facultate, care se află în căutarea unui loc de muncă, pot opta pentru meserii de consilieri de vânzări asigurări sau inspectori coordonatori asigurări, administratori de reţea calculatoare, auditori interni, ingineri de sistem în informatică, asistenţi comerciali şi ofiţeri bancari.

Pentru relaţii suplimentare privind posturile vacante, persoanele interesate se pot adresa unităţilor locale ale AMOFM Bucureşti la adresele de mai jos:

Agenţia Locală – Sector 1 – str.Spătarul Preda nr.12

Agenţia Locală – Sector 2 – str.Spătarul Preda nr.12,corp A

Agenţia Locală – Sector 3 – str.Tăbăcarilor nr.20

Agenţia Locală – Sector 4 – şos. Spătarul Preda nr.12,corp A

Agenţia Locală – Sector 5 – bd.Pieptănari nr.64

Agenţia Locală – Sector 6 – bd. Timişoara nr. 59

Cookies