ARHIVA B365

Ce mesaj sinistru a primit motociclistul omorât de mașina lui Marica, înaintea accidentului

Andrei avea 24 de ani şi lucra în cadrul personalului care asigură securitatea Ambasadei SUA. Cu 24 de ore înainte de tragicul accident, el a primit un mesaj pe Facebook de la o prietenă, în care îi spunea că „motocicletele sunt la fel de distractive ca iadul”.

Tânărul a murit, miercuri, în urma unui accident în care a fost implicat şi un autoturism aparţinându-i fotbalistului Ciprian Marica.

Tragedia s-a produs după ce un bărbat în vârstă de 44 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes care îi aparţine fotbalistului Ciprian Marica, a ieşit din curtea unui imobil dintr-un ansamblu rezidenţial din Voluntari şi a fâcut stânga spre DN 1. Acesta nu s-a asigurat înainte să facă virajul, iar autoturismul a fost lovit de o motocicletă care venea dinspre Pipera către DN 1. În urma impactului, motociclistul, angajatul de la Ambasada SUA, a murit pe loc, scrie rtv.net.

Şoferul este cercetat de poliţiştii ilfoveni pentru ucidere din culpă.

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, şi-a exprimat regretul după accident.  „Este o zi grea pentru ambasadă. Cred că mulţi dintre voi aţi văzut relatările din presă, potrivit cărora un angajat al ambasadei a murit astăzi într-un accident de maşină. Este o reală pierdere. Este un om care a avut o influenţă pozitivă asupra vieţilor multora dintre noi şi, din respect pentru familia lui, nu pot să răspund la mai multe întrebări”, a afirmat Butcher, înainte de începutul recepţiei de Ziua Naţională a SUA.

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button