Ce mesaj le-a transmis Camelia Voiculescu angajaților Antenelor

de:
04 iun. 2013
0 Afișari
Ce mesaj le-a transmis Camelia Voiculescu angajaților Antenelor

Mesajul intern adresat de Camelia Voiculescu angajaţilor Antenelor a fost dat publicităţii de inpolitics.ro.
„(…) Ați demonstrat că sunteți o echipă puternică, iar rezultatele muncii voastre sunt apreciate zilnic de milioane de oameni. Am încredere în voi, în forța voastră de a continua să excelați în ceea ce faceți, așa cum s-a văzut și în ultimele zile. E important să ne păstrăm energia și să rămânem încrezători și uniți.

Echipa care va conduce compania în această perioadă este formată din oameni pe care îi cunoașteți și care asigură fluxul operațional de zi cu zi. Channel managerii vor coordona activitatea televiziunilor, în timp ce răspunderea financiară și cea juridică vor fi asigurate de Luminița Stoian și Raluca Pușcaș. În următoarea perioadă se vor lansa emisiunile de vară, dar și Antena Play, platforma online a tuturor televiziunilor din grup. În același timp, se pregătesc și emisiunile mari din toamnă. Am încredere că vă veți ocupa de toate aceste evenimente cu aceeași dedicare și seriozitate, așa cum v-ați obișnuit publicul.

Înțelegem nemulțumirea celor care nu ne pot învinge și observăm că frustrarea îi determină să apeleze la mijloace anticoncurențiale, dar noi ne-am asumat responsabilitatea de a oferi telespectatorilor noștri programe de calitate și informații corecte și vom continua să o facem (…)”.

Cookies