Ce mesaj a transmis Victor Ponta românilor, de CRĂCIUN

de:
24 dec. 2014
0 Afișari
Ce mesaj a transmis Victor Ponta românilor, de CRĂCIUN

„In fiecare an, Craciunul e un moment special si as incepe prin a le ura tuturor romanilor si tuturor oamenilor din aceasta lume un sfarsit de an bun, un Craciun fericit imi doresc sa fie ca si mine cu familia, cu copiii, cu prietenii”, transmite premierul intr-un clip video postat pe YouTube, conform Ziare.com.

Victor Ponta spune ca anul acesta Craciunul are o semnificatie speciala, implinind-se 25 de ani de la Revolutie, „atunci cand oameni tineri si mai putin tineri si-au dat viata, atunci cand am schimbat cu adevarat un sistem, sistemul comunist”.

Premierul considera ca in acesti 25 de ani Romania s-a schimbat in bine, insa mai sunt multe lucruri de facut.

„Ma gandesc de fiecare data, cu anumita nostalgie, la faptul ca aveam colegi de liceu, aveam profesori, aveam vecini, prieteni si toti ne gandeam ce lucru extraordinar facem. Scapam de comunism, o sa fie o viata altfel si sper ca multe din sperantele noastre de atunci sa nu se fi dovedit desarte. Intre timp, in cei 25 de ani, o spun cu toata convingerea ca ne-am schimbat noi, ca tara s-a schimbat in bine, dar mai avem atat de multe lucruri de facut”, afirma prim-ministrul.

Victor Ponta a tinut sa precizeze in urarea facuta romanilor ca, pentru el, 2014 a fost un an greu din care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii.

„A fost un an lung, a fost un an greu, a fost un an cu lucruri bune, a fost un an si cu lucruri gresite si pentru mine un an din care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victoriile pe care le-am avut. Faptul ca avem in fata un an in care poate intelegem toti ca avem o sansa extraordinara sa dovedim ca cei care au murit acum 25 de ani nu au murit degeaba. Si ca noi am invatat nu doar din lucrurile rele si din lucrurile bune ca avem atat de mult de facut”, incheie Victor Ponta.

Cookies