ȘTIRI

Măsuri pentru a se preveni inundarea străzilor din Sectorul 4: La nevoie, se închide circulația

În cadrul şedinţei au fost stabilite măsurile şi modalităţile de intervenţie, într-o mobilizare generală a factorilor cu atribuţii din cadrul Autorităţii Locale Sector 4 şi al I.S.U Bucureşti, în limitarea efectelor acestor fenomene meteo, informează un comunicat de presă al Primăriei de Secpr.

Astfel, Edilul a dispus ca 10 utilaje de intervenţie şi 60 de lucrători aparţinând S.C. REBU S.A., cât şi 9 pompe, o vidanjă şi 40 de lucrători ai ADPP şi ADP Sector 4 se vor afla în teren, în zonele Sectorului 4 în care se acumulează de obicei cantităţi de apă în urma căderilor de precipitaţii abundente (str. 11 Iunie – Mitropolit Nifon, bd. Gheorghe Șincai cu bd. Tineretului, pe străzile Ciucaș, Sistematizării, 3 Brazi, șos. Giurgiului, zona bd-lui C-tin Brâncoveanu, a bd-lui Metalurgiei și cea a cartierului Apărătorii Patriei).

Totodată, pentru eficientizarea acestor intervenții, dacă va fi necesar, Primarul Sectorului 4 va aplica măsura restricţionării temporare a circulaţiei în zonele afectate, până la remedierea situaţiei.

De asemenea, efective ale Poliţiei Locale Sector 4 se vor afla permanent în teren, pentru fluidizarea traficului rutier.
Pe raza întregului Sector se va acţiona în baza împărţirii în 12 zone, monitorizarea fiecăreia dintre acestea fiind realizată prin aportul funcţionarilor de proximitate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button