ESENTIAL

Ce MĂSURI a luat Primăria Capitalei după INCENDIILE din Delta Văcăreşti

Ca urmare a incendiilor de vegetatie care au avut loc zilele trecute in zona Lacului Vacaresti, Primarul General, Gabriela Firea, a dispus mai multe de masuri care au ca scop prevenirea unor astfel de situatii in viitor.

Am cerut Politiei Locale a Municipiului Bucuresti sa monitorizeze in permanenta „Parcul Natural Vacaresti” care a fost declarat de curand arie naturala protejata. Prioritatea noastra este in prezent atat protejarea acestui spatiu unic in Bucuresti, dar si siguranta cetatenilor care locuiesc in apropierea Lacului Vacaresti„, a declarat Primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Astfel, Primaria Municipiului Bucuresti, prin Politia Locala a Municipiului Bucuresti, a amplastat pe unul din cele mai inalte imobile din zona o camera video care permite monitorizarea intregii arii, astfel incat sa poata fi identificate rapid eventualele focare de incendiu sau posibilele fapte antisociale.

Totodata, politistii locali din cadrul Serviciului Control, Salubritate si Serviciul Ordine si Liniste Publica, sprijiniti de unitati din cadrul Patrulei Calare si de politistii locali ai Politiei Locale Sector 4, au efectuat, in zona Lacului Vacaresti, actiuni care au ca scop respectarea normelor de salubrizare si igienizare, precum si depistarea faptelor antisociale.

CITEŞTE ŞI Ce spune Dacian Cioloş despre INCENDIILE din Parcul Văcăreşti: „Nu pot acuza doar pe supoziţii”


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button