Ce mai aruncă pe geam vecinii de bloc din București? Dacă n-ai deloc noroc, cum se întâmplă undeva în S3, te trezești pe pervaz cu resturi de salam și nr. 2 de câine

06 iun. 2023
447 Afișari
Ce mai aruncă pe geam vecinii de bloc din București? Dacă n-ai deloc noroc, cum se întâmplă undeva în S3, te trezești pe pervaz cu resturi de salam și nr. 2 de câine
Ce mai aruncă pe geam vecinii de bloc din București? Dacă n-ai deloc noroc, cum se întâmplă undeva în S3, te trezești pe pervaz cu resturi de salam și nr. 2 de câine. Imagine simbol: Unsplash

Câțiva bucureșteni din Sectorul 3 au o problemă cu vecinii de bloc care își scutură covoarele pe geam. Problema este că gunoaiele le ajung lor direct în apartamente, iar acest lucru îi deranjează destul de mult.

„Discuțiile cu frumosul nu au dus la niciun rezultat”

Un bucureștean a fost vizibil deranjat de comportamentul vecinilor săi de bloc. Aceștia obișnuiesc să își scuture covoarele pe geam și toate gunoaiele de pe ele ajung în apartamentul bărbatului.

Bărbatul, indignat de situație, a postat pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, întrebându-i pe internauți ce să facă. Acesta a spus că a încercat să le vorbească frumos vecinilor, însă fără succes. Problema nu s-a rezolvat.

Buna ziua. Aveți probleme cu vecinii care își scutură covoarele de la balcon, iar gunoaiele lor să ajungă chiar la tine în casă? Dacă , „din greșeală”, îndrăznești să aerisești? Dacă da, cum ați rezolvat? Discuțiile cu „frumosul” nu au dus la niciun rezultat.” a scris M. V.

Mai mulți bucureșteni au adăugat comentarii la postarea bărbatului. Unii i-au recomandat să își pună plasă pentru țânțari la geam, alții să vorbească cu administratorul scării de bloc.

Câteva dintre sfaturile bucureștenilor

  • „Plase la toate geamurile. Așa nu aveți probleme nici cu insectele.” – V. B.
  • „La noi pentru vecinii care aruncă mizerie de la geam s-a montat cameră pe blocul alăturat și administratorul a afișat că se vor da amenzi în acest sens.” – M. F.
  • „Din experiență proprie vă spun că nu se rezolvă. Acceptare și geamuri închise, unii nu se lasă civilizați nicicum!” – L. V. S.

Alți bucureșteni au găsit coji de salam și fecale de câine pe pervaz sau pe balcon

La postarea bărbatului, mai mulți bucureșteni și-au povestit experiențele neplăcute cu vecinii care aruncă diverse lucruri pe geam.

O bucureșteancă a spus că doar ce își întinsese rufele proaspăt spălate pe balcon, că vecinii au și acționat. Femeia a povestit că a găsit coji de salam pe rufe:

Ca amuzament, eu am găsit inclusiv coji de salam scuturate pe geam, pe rufele mele proaspăt întinse pe uscător în balcon!” – L. V. S.

Altă bucureșteancă a spus că pe pervazul geamului a găsit fecale de câine, mucuri de țigări și bețe de chibrituri.

Pe lângă mucuri de țigări și bețe de chibrituri, am găsit și c@c@ de cățel pe pervazul de la geam. Din păcate, bunul simț este pe cale de dispariție.” – G. B.

Internauții au spus că nu le convin situațiile de genul, dar nici nu au ce să facă pentru a-i opri pe vecinii lor.

Te-ar putea interesa și:

Cookies