Ce locuri de joacă din București vor intra în reparații capitale. În ce parcuri mari sunt acestea

13 sept. 2022
268 Afișari
Ce locuri de joacă din București vor intra în reparații capitale. În ce parcuri mari sunt acestea

Primăria Capitalei a lansat licitație pentru repararea a 14 locuri de joacă din 4 mari parcuri ale Bucureștiului. Cele mai multe astfel de locuri de joacă sunt din Parcul Herăstrău (actual Parcul Regele Mihai I), Parcul Tineretului și Parcul Circului de Stat.

După modernizarea primelor 14 locuri de joacă, urmează celelate 25 de locuri de joacă care vor fi înlocuite în integralitate.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru primele 14 locuri de joacă este de 30 septembrie.

”Imediat după finalizarea licitaţiei, vom interveni pentru reparaţia curentă a 14 locuri de joacă din 4 parcuri. Vor fi reparate 5 locuri de joacă în Parcul Regele Mihai I, 1 loc de joacă în Parcul Bordei şi câte 4 locuri de joacă în Parcul Circului de Stat şi Parcul Tineretului. În aceste locaţii vor fi înlocuite echipamentele care nu mai pot fi reparate.

Prin acest acord cadru ne-am propus să redăm bucureştenilor, în condiţii de maximă siguranţă, primele 14 locuri de joacă din parcurile ALPAB, urmând ca în perioada următoare să modernizăm şi celelate 25 de locuri de joacă. Modernizarea acestora va fi realizată printr-un contract distinct, care va avea ca obiect înlocuirea locurilor de joacă în integralitate.”, a menționat primarul Nicușor Dan.

Consiliul General a decis recent ca Parcul Carol I, unul dintre parcurile monumente istorice, să intre integral în reparații, astfel încât se vor reface aleile și scările, se va schimba mobilierul și se va îngriji vegetația.

Îți recomandăm și:

 

 

Cookies