BAZAR

Ce îți prezic astrele pentru acest weekend. HOROSCOP WEEKEND 21-23 AUGUST 2015. ZODII

Berbec
În acest weekend trebuie să te concentrezi asupra ta. Vei avea curaj să stabileşti o comunicare eficientă cu partenerul de viaţă. Această încredere este binevenită fiindcă te-ai neglijat în ultimul timp şi nu ţi-ai expus mereu opiniile.

Taur
Amintiri mai dureroase revin acum în memorie şi vei trece prin nişte stări emoţionale intense. Nu e nicio problemă dacă vei vrea să arăţi că nu eşti în cea mai bună perioadă a ta. Orice om are momentele lui de slăbiciune. Fii deschis pentru că în viitorul apropiat poate să apară marea ta dragoste!

Gemeni
Eşti puţin confuz şi apar tot felul de probleme. Trebuie să rămâi cu capul pe umeri şi să te foloseşti mult de comunicare. Te vei implica într-un proiect drag ţie şi te vei dedica în totalitate acestuia. Dacă întâlneşti o persoană interesantă, acţionează cu curaj şi vei avea o supriză romantică.

Rac
În weekend, vei dori să iei parte la cât mai multe activităţi sociale. Dacă ai o relaţie destul de nouă, mergi în continuare pe acelaşi drum ca până acum. Dacă ai o relaţie consolidată, întâmplările din acest sfârşit de săptămână vor aduce multă armonie.

Citeste horoscopul de weekend complet pe YVE.ro 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button