Ce ironii a făcut consilierul lui Băsescu, Lăzăroiu, despre urmărirea penală a Antena 3 de către DNA

de:
26 iul. 2013
0 Afișari
Ce ironii a făcut consilierul lui Băsescu, Lăzăroiu, despre urmărirea penală a Antena 3 de către DNA

Decizia consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu de a posta pe contul său de Facebook o fotografie trucată în care sugera punerea Antenei 3 după gratii la câteva ore după anunţul DNA că postul a fost pus sub învinuire într-un dosar de şantaj, l-a forţat pe purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, să intre în direct pentru a-şi cere scuze „în numele lui Traian Băsescu şi al Administraţiei Prezidenţiale”.

La scurt timp, Sebastian Lăzăroiu a şters fotografia pe care o postase.

„Vă împărtăşesc indignarea. În numele preşedintelui vă cer scuze public pentru această abordare a domnului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu”, a fost mesajul lui Oprea, citat de gandul.info. 

Întrebat dacă lui Lăzăroiu i s-a cerut şi demisia după acest gest asumat public, Oprea a fost însă rezervat, explicând că acesta nu a putut fi contactat telefonic până la momentul respectiv. „Nu am cunoştinţă să se fi întâmplat acest lucru. Va decide domnul preşedinte. Nu am discutat cu colegul meu, are telefonul închis”, a arătat el.

Cu câteva minute înainte de intervenţia purtătorului de cuvânt la Antena 3, în timp ce în studio se dezbătea subiectul, consilierul prezidenţial şi-a etichetat gestul, printr-o postare de pe telefonul mobil, drept pamflet: „Inţeleg că celor de la Antena3 nu le plac decât pamfletele lor”, a scris el.

Cookies