Ce încălțăminte să asortezi cu pantaloni chino? (P)

23 feb. 2023
322 Afișari
Ce încălțăminte să asortezi cu pantaloni chino? (P)
Sursă foto: Ce încălțăminte să asortezi cu pantaloni chino?

Pantalonii chino nu doar că au un stil clasic, însă se pot integra ușor în multe ținute. Atunci când vine vorba de încălțămintea pe care să o alegi pentru această piesă vestimentară, ai nevoie de o pereche potrivită ocaziei. Mai jos vei afla câteva sugestii de combinații!

Pantofii formali

Cu ajutorul unor pantofi eleganți de culoare maro, vei reuși să creezi un look business casual. La această opțiune se poate alege atât pielea naturală, cât și cea întoarsă. Pentru a nu da greș, adaugă o cămașă Oxford în partea superioară. O altă idee ar fi o cămașă florală, deoarece aceasta va arată excelent pe parcursul verii.

Ghetele Chukka

Aceste ghete sunt un element care nu lipsește din garderoba bărbaților interesați de vestimentație, deoarece se pot asorta în nenumărate moduri. Pentru pantalonii chino e bine să existe contrast și o culoare să fie mult mai deschisă față de cealaltă. Spre exemplu, o combinație între pantaloni chino bărbați bleumarin și ghete crem ar putea fi ideală la începutul sezonului de toamnă.

Încălțămintea Loafers

Spre deosebire de alte tipuri de încălțăminte, aceasta nu necesită deloc șosete. Pantofii loafers au fost purtați de bărbați în toată lumea, fiind simplu de combinat cu un sacou albastru sau unul verde. În acest mod se îmbracă mulți care participă la conferințe, nunți pe parcursul verii și alte ocazii similare.

Încălțămintea sneakers

Dacă îți place încălțămintea sneakerși bărbați, cu o pereche albă sigur vei reuși să ieși în evidență. Aceasta poate fi concepută din piele naturală, ceea ce va permite piciorului să respire când temperaturile sunt ridicate. Pantalonii chino pot fi de culoare grena sau pe o nuanță pastel. În partea superioară adaugă un tricou polo simplu sau unul în V.

Atașament:
incaltamintea-sneakers.jpg

Tenișii

Dacă îți plac tenișii înalți, atunci în mod sigur poți încerca o pereche pe alb cu o niște pantaloni chino pe o nuanță neutră. Adaugă o pereche de șosete colorate și vei reuși să ai o ținută unică. Aceasta poate fi purtată la o plimbare, întâlnire sau chiar la o ieșire în oraș cu prietenii.

Pantofii de iaht

Acești pantofi se mai numesc ‘’boat shoes’’ și se pot recunoaște ușor, deoarece au o formă simplă de memorat. O pereche de culoare portocaliu în mod sigur se va potrivi la niște pantaloni crem și la o cămașă office bleumarin. Pentru a face ținuta mai interesantă, adaugă un set de brățări pe mână.

Ghete Chelsea

Ghetele Chelsea sunt recunoscute pentru aspectul lor în industria de modă, fiind o piesă de bază pentru multe companii. Dacă îți place și ție acest model, atunci îl poți asorta la o pereche de pantaloni chino, o helancă și un palton lung. La acestea se va atașa un ceas cu curea metalică.

De ce să porți pantaloni chino?

Versatilitatea și eleganța acestor pantaloni îi fac o alegere excelentă în multe ținute. Modelul chino a apărut la jumătatea secolului 19 și continuă să facă parte din vestimentația masculină chiar și în prezent. Se pot realiza în nenumărate culori, dar țesătura principală va fi bumbacul.

Îi poți purta împreună cu încălțăminte din piele, ghete, încălțăminte de vară și chiar pantofi sport. În funcție de fiecare ocazie, vei adăuga accesorii sau vei purta anumite culori. Dacă îți place și ție această pereche de pantaloni, atunci investiția într-un look pe măsură în mod sigur va aduce randament.

Cookies