BAZAR

Ce îi scria Elodia iubitului, înainte de dispariție: Îmi vine să mă ascund și să nu mai ies

Elodia îi spune iubitului că e tristă, că e „amărâtă”, o amărăciune aproape… fizică. „Sunt amărâtă, baby. Sunt tare amarâtă… Nici nu mai pot respira… Îmi tremură mâinile. N-am mâncat nimic de ieri… Nu ştiu ce să mai fac… Am un soi de disperare şi-mi vine să mă ascund într-un fund de lume şi să nu mai ies…”, îi scrie ea iubitului, potrivit ziarulring.ro.

Elodia continuă în acelaşi registru.  „Îmi vine să mă ascund şi să mor… Ai fi mai mulţumit, oare???… Mai fericit???… Problemele tale s-ar sfârşi… Elodia, care vrea totul de la tine, ar dispărea şi n-ai mai ştii nimic de ea… Elodia, care vrea numai chestii imposibile şi căreia-i serveşti doar chestii dure, cele mai dure, n-ar mai fi… Elodia, amica ta, sau iubita ta, sau ce vrei tu, ar dispărea… ai fi mai liniştit???…”.

„Tu sari imediat la soluţia finală (…) Te joci? Mă încerci? Ce faci, de fapt?…” Sunt multe mesaje în care iubitul Elodiei pare a pune gaz pe foc. „Nu ştiu de ce fac asta, poate pentru că îmi pare inutil să te conving că lucrurile nu stau aşa rău… Poate pentru că tu sari imediat la soluţia finală”, îi scria Elodiei Ilie Cristian, ca răspuns, în 22 mai 2007.

Nu de puţine ori, la astfel de mesaje disperate, iubitul Elodiei îi răspundea (ca în mesajul din 19 iulie 2007) cam aşa: „Ca de obicei, unul zice ceva şi celălalt pricepe altceva. (…) Şi, mă rog frumos, de ce ajungi, iarăşi (a nu ştiu câta oară…) atât de repede la soluţia finală? Ajungi atât de repede de parcă ţi-ar fi suficient orice pretext, orice motiv cât de mic. Te joci? Mă încerci? Ce faci, de fapt?… Ce e mai important, să faci o chestie «disperată» sau să fim împreună?”. Şi încheia cu… ”Pupici supăraţi, de asemenea”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button