Ce-i poate scoate din minți pe bucureșteni mai tare decât gunoiul din stradă. „Terminați cu asta!”

10 dec. 2020
37 afișări
Ce-i poate scoate din minți pe bucureșteni mai tare decât gunoiul din stradă.

Cetățenii Capitalei sunt nemulțumiți și de-a dreptul furioși pe acest „război al gunoaielor”.

Ce spun oamenii Bucureștiului atunci când vine vorba de discuțiile publice ale primarilor Capitalei când vine vorba de „războiul gunoaielor”.

La una dintre postările primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, privind situația gunoaielor, referitor la declarațiile Primarului General al Capitalei, Nicușor Dan, oamenii au scris comentarii care au generat peste 200 de reacții de la ceilalți cititori:

  • „Încetați vă rugăm cu discuțiile publice, când ar trebui să faceți echipă, să găsitț soluții împreuna și noi, cetățenii, să vedem doar soluțiile echipei și spiritul de echipă. Va stricați imaginea (…), începe să arate a mahala ce se întampla…”
  • „Un contract intocmit legal nu se poate încheia unilateral că mie mi se pare că aia mă fură și umflă prețurile și eu nu mai vreau să plătesc…Doamna nu are căderea să judece legalitatea și corectitudinea contractului, doar să cheme societatea în instanță și să se facă anchetă, să se stabilească adevarul și vinovatia parților. Până atunci, contractul trebuie respectat. Așa e legea. Pentru toți revolutionarii și luptătorii pentru dreptate…dacă iei o amendă în trafic, ești obligat să plătești. Nu-ți convine, o contești, te judeci și, dacă ai dreptate, îți recuperezi paguba. Așa e legea.”

Postarea pe Facebook a primarului Sectorului 1

„Am ascultat declarațiile Primarului General privind situația gunoaielor din Sectorului 1.
Acum, nu știu dacă actualul primar cunoaște la fel de bine contractul firmei de salubrizare cu Primăria Sectorului 1… însă apreciez că ne-a oferit o soluție: să plătim facturile emise nelegal de această companie.
Așadar, putem trece peste decizia Curții de Conturi care a decis că tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal, putem trece peste faptul că nu avem buget votat și alocat pentru aceste facturi și nu putem face rectificarea bugetară din cauza deficitului de 1 miliard de lei, putem trece peste dosarul de la DNA privind creșterea nelegală a tarifelor.
Dar putem trece și peste faptul că am început să verificăm facturile emise de firma de salubrizare și am găsit analizând aparatele GPS ale mașinilor că serviciile facturate nu au fost prestate?!
Dacă putem face toate acestea atunci îl rog public pe domnul Primar General al Bucureștiului să ne trimită o dispoziție semnată/parafată de dumnealui prin care își asumă achitarea acestor facturi. Toți experții și tot aparatul Primăriei Sectorului 1 o să fie încântați. Vă promit că vom face tot posibilul și ne vom conforma. Până atunci îl rog să nu mai complice inutil lucrurile.”, a declarat Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

 

Cookies