Ce garanții vă oferă un furnizor profesionist când achiziționați o cameră frigorifică? (P)

22 iun. 2021
14 Afișari
Ce garanții vă oferă un furnizor profesionist când achiziționați o cameră frigorifică? (P)
camera frigorifica

Camera frigorifica reprezinta o solutie ideala atat pentru abatoare, fabrici de preparare a carnii si centre logistice alimentare, cat si pentru supermarket-uri, rolul lor fiind acela de a pastra carnea, legumele si fructele proaspete pentru o perioada indelungata, la o temperatura constant scazuta si intr-o atmosfera controlata. 

Acest lucru prelungeste perioada de valabilitate a produselor, sporind astfel profiturile unitatii de alimentatie publica, dar ajuta si la reducerea risipei alimentare, una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta societatile dezvoltate in 2021, alaturi de poluare, incalzire globala etc.

Prin urmare, daca activati in industria ospitalitatii si detineti sau administrati una dintre unitatile descrise mai sus, aveti nevoie de o camera frigorifica. Specificatiile acesteia (volum, dimensiuni, temperatura de functionare – refrigerare sau congelare) depind de marimea business-ului dumneavoastra si de spatiul de care dispuneti pentru un astfel de echipament.

Numite si camere de frig, respectivele incaperi sunt destinate  unei functionari continue, fara fluctuatii sau intreruperi, iar consumul de energie electrica pe care il genereaza este unul redus, prin comparatie cu randamentul lor.

In oferta unui furnizor profesionist, cu o experienta indelungata pe aceasta piata extrem de competitiva, asa cum este Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, se regasesc numeroase modele de camera frigorifica. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, usurinta in utilizare, o durata indelungata de viata si, nu in ultimul rand, un consum redus de energie electrica.

Pe langa produsele propriu-zise, furnizorul Fresco Expert ofera clientilor sai si trei tipuri de garantii, pe care le vom detalia in continuare. Suprapuse, beneficiile oferite de producator si de furnizor va asigura ca modelul de camera frigorifica pe care il alegeti va fi unul trainic si durabil, iar investitia initiala, care poate ajunge pana la 20.000 de lei, se va amortiza rapid, intrucat nu va fi nevoie de interventii suplimentare pentru o perioada indelungata. Fara alte introduceri, iata cele trei tipuri de garantii, dar si ce avantaje va ofera acestea:

  1. Garantie Base Care – gratuita (inclusa in pretul produsului). Aceasta include montaj, 12 luni piese de schimb si manopera;
  2. Garantie Performance Care – contra cost (1.847 de lei). Daca optati pentru aceasta varianta la achizitionarea oricarui model de camera frigorifica, veti beneficia automat de garantia Base Care + o revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie + training utilizare + SLA (service level agreement) in 72 de ore;
  3. Garantie Premium Care – contra cost (3.327 de lei). In schimb, garantia Premium Care va ofera urmatoarele avantaje: Performance Care inclus + extinderea perioadei pentru piese de schimb si manopera la 24 de luni + SLA in 48 de ore.

La Fresco Expert, se regasesc peste 50 de modele de camera frigorifica din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH, avand volume de pana la 20 de metri cubi si generand temperaturi fie de refrigerare, fie de congelare. Acestea au preturi intre 4.931 de lei si 19.702 lei.

Cookies