ARHIVA B365

Ce gafă a făcut ministrul Stroe după ce maşina ministrului Barbu a fost atacată în centrul Capitalei

„Toată noaptea s-au făcut anchete. Avem identificate vreo şase – opt persoane. Se ştie deja cine a dat cu sacul cu monede. Va fi prins”, a anunţat vineri dimineaţă ministrul Radu Stroe.

Ministrul Internelor a făcut şi o gafă, lăsând să se înţeleagă că nu cunoaşte procedura juridică. Întrebat dacă s-au făcut şi reţineri până acum, ministrul Internelor a răspuns: „Da. Vreo 20 – 30 de persoane. Nu ştiu exact”. De fapt, persoanele respective fuseseră doar audiate, nicio persoană nefiind reţinută până la această oră, scrie romaniatv.net.

Acte de vandalism au avut loc joi seara în Centrul Vechi al Capitalei. Mai multe persoane care se aflau în faţa Clubului A au blocat maşina în care se afla ministrul Culturii, Daniel Barbu, şi au aruncat cu pietre, spărgându-i luneta. Oamenii i-au cerut demnitarului demisia, acuzându-l totodată pentru avizul dat proiectului Roşia Montană. De asemenea, manifestanţii au lipit pe maşină bancnote pe care era tipărit chipului ministrului.

Ministrul Culturii nu a depus plângere după incident.

Ministrul Daniel Barbu a participat, joi seară, la evenimentul „Cafeneaua critică”, de la ora 19.00, în Club A. Câteva zeci de manifestanţi aflaţi în local au întrerupt dezbaterea, au desfăşurat pancarte, au aruncat cu bancnote false în demnitar şi l-au huiduit, întrebându-l „Câţi bani ţi-ai luat?” şi cerându-i demisia. VIDEO aici.

Daniel Barbu a mai fost protagonistul unui incident la mijlocul lunii septembrie, la Cluj, când mai multe persoane l-au aşteptat pe trotuarul din faţa Prefecturii şi au aruncat cu roşii spre el.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button