Ce facilităţi vor avea fanii Depeche Mode care merg cu maşina la concertul de pe Arena Naţională

de:
12 mai 2013
1 Afișari
Ce facilităţi vor avea fanii Depeche Mode care merg cu maşina la concertul de pe Arena Naţională

Concertul Depeche Mode se va desfăşura miercuri, 15 mai 2013, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori aşteptaţi la concertul de miercuri, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă publicului utilizarea mijloacelor de transport în comun, însă persoanele care aleg să vină cu maşina proprie vor avea la dispoziţie o parcare supraetajată.

Aceasta va putea fi utilizată doar după ora 17:00, contra unei taxe fixe de 15 lei, fiind necesar ca fiecare persoană din
maşină să aibă deja biletul pentru concert achiziţionat, susţin organizatorii într-un comunicat remis B365.ro.

Accesul se va face prin Bulevardul Basarabia, însă la plecare, pentru evitarea aglomeraţiei ca urmare a fluxului foarte mare de spectatori, conducătorii auto vor fi îndrumaţi către un alt traseu, respectiv ruta Strada Şerbănică Vasile – Strada Cernăuţi, cu ieşire în Bulevardul Chişinău.

arcarea dispune de un număr limitat de locuri, 1.250 în total, prin urmare este indicat ca cei interesaţi să vină cât mai
devreme dacă doresc să beneficieze de unul dintre ele.

Accesul publicului se va face de la ora 17:00, iar programul va începe în jurul orei 19:45 cu show-ul trupei FOX, urmat de Depeche Mode.

Ultimele bilete se mai găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu  şi Sala Palatului. Luni ş marţi, bilete vor fi disponibile şi la casa de bilete a Arenei Naţionale, din Bulevardul Basarabia 37-39, între orele 10:00-18:00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10:00 – 15:00. În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10:00 şi 21:00. 

Echipa de producţie a dat deja startul pregătirilor pentru concertul Depeche Mode de la Bucureşti, cei trei membri ai trupei urmând a beneficia de tratament VIP pe toată durata şederii lor în Capitală. Aceştia au cerut bere românească şi lumânări parfumate. Vezi aici ce alte cerinţe au membrii trupei Depeche Mode. 

În backstage vor fi amenajate o sală de mese, dar şi o bucătărie de 560 de metri pătraţi, fiind deja ştiut că cei trei membri Depeche Mode călătoresc peste tot alături de bucătarul personal, care supraveghează atent întregul meniu. Cumpărăturile se fac în fiecare dimineaţă, fiind vizate alimentele proaspete, organice, pregătite apoi în două cuptoare speciale, cu convecţie, pe care staff-ul trupei le transportă peste tot, în fiecare nouă destinaţie a turneului. La cererea expresă a membrilor trupei, în backstage vor fi amplasate şi două maşini de făcut gheaţă, una pentru cuburi, iar cealaltă pentru fulgi. Detalii găsiţi aici. 

Cookies