Ce faci după ce furi 10.000 de euro in Bistrița? Vii la cafea în București și te prinde poliția cu 7.000 în buzunar

05 iul. 2021
143 Afișari
Ce faci după ce furi 10.000 de euro in Bistrița? Vii la cafea în București și te prinde poliția cu 7.000 în buzunar

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Bistrița a fost acuzat de o cunoștință că i-a furat suma de 10.000 de euro, iar apoi a fugit fără urmă de acasă. La doar o zi distanță, bărbatul a fost prins de polițiști în București savurând o cafea.

Weekend palpitant pentru un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Livezile, județul Bistrița. Acesta ar fi furat de la o persoană pe care o găzduise suma de 10.000 de euro, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, 4 iulie. De acolo, inculpatul a venit la București, unde a fost prins în cursul zilei de duminică de autorități. Nu a fost o ipostază obișnuită, totuși, pentru un pretins hoț: acesta savura o cafea în Capitală cu suma de 7.000 de euro în buzunar, potrivit ProTV.

Banii furați se aflau într-o borsetă

Bărbatul păgubit este un cetățean din județul Cluj-Napoca, în vârstă de 50 de ani, care se afla la inculpat în casă în gazdă, unde se afla de câteva zile. Sâmbătă, pe 3 iulie, clujeanul a contactat autoritățile și le-a semnalat faptul că, în cursul nopții dintre 2 și 3 iulie, proprietarul locuinței unde se afla i-ar fi furat suma de 10.000 de euro dintr-o borsetă și ar fi plecat de acasă. De acolo, bistrițeanul a mers la București unde a fost găsit de polițiști la o cafenea, având asupra sa suma de 7.000 de euro, adică 70% din prejudiciul raportat.

„În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Direcţia Operaţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Direcţiei General de Poliţie a Municipiului Bucureşti, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost depistat pe raza Sectorului 6 Bucureşti, totodată fiind recuperat prejudiciul în proporţie de 70%”, a transmis luni, în cadrul unui comunicat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Ce a pățit bistrițeanul „plimbăreț”

Bărbatul de 53 din Bistrița-Năsăud a fost reținut de polițiști timp de 24 de ore, acesta fiind adus în cursul zilei de luni în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de arestare preventivă timp de 30 de zile, fiind acuzat de autorități de săvârșirea de furt calificat.

Cookies