Ce faci când vrei să mergi în Parcul Tineretului, dar nu renunți la mașină? Simplu! O parchezi chiar pe spațiul verde din parc. Așa au procedat 4 șoferi din București

24 apr. 2023
2106 Afișari
Ce faci când vrei să mergi în Parcul Tineretului, dar nu renunți la mașină? Simplu! O parchezi chiar pe spațiul verde din parc. Așa au procedat 4 șoferi din București
Ce faci când vrei să mergi în Parcul Tineretului, dar nu renunți la mașină? Simplu! O parchezi chiar pe spațiul verde din parc. Așa au procedat 4 șoferi din București. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Patru șoferi bucureșteni au profitat de vremea frumoasă de afară și au ieșit la o plimbare în Parcul Tineretului, lăsându-și mașinile parcate pe un spațiu verde.

„Parcarea este la 20 de metri distanță”

Mașinile a patru șoferi au fost surprinse parcate neregulamentar, pe spațiul verde din Parcul Tineretului. Un trecător a văzut felul în care șoferii și-au lăsat autovehiculele și le-a fotografiat. Ulterior, a postat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, alături de descrierea:

Salutări din parcarea Parcului Tineretului”

În imagine se observă cum mașinile sunt parcate, una lângă alta, pe o bucată de spațiu verde din parc.

Postarea respectivă a strâns câteva reacții din partea internauților care, la rândul lor, au avut ceva de spus despre șoferi.

Unul dintre ei a spus că parcarea era la doar 20 de metri distanță, însă șoferii au preferat să parcheze neregulamentar. Bărbatul l-a mai sfătuit pe bucureștean să cheme poliția locală pentru a rezolva problema:

Cheamă locala, parcarea e fix la 20 de metri mai în față.” 

Un alt internaut le-a luat apărarea șoferilor, întrebându-l pe bucureștean cu ce l-au deranjat parcările respective:

Te încurcau este? Să nu-mi zici că și acolo e trotuar…” – A. P.

Mai mulți bucureșteni i-au spus internautului că greșește și că șoferii respectivi nu aveau voie să parcheze acolo.

Angajații Metrorex și-au lăsat mașinile parcate pe spațiul verde din Parcul IOR

Din păcate, cei patru șoferi nu sunt singurii care au ales să transforme spațiul verde în parcare. Același lucru l-au făcut și angajații Metrorex, doar că în alt parc.

Câțiva angajați Metrorex și-au lăsat mașinile parcate pe o bucată de spațiu verde din Parcul IOR, punând o plăcuță cu emblema „Metrorex” pe un copac.

Acest lucru a fost sesizat de către Grupul de Inițiativă Civică IOR – Titan și postat, ulterior, pe pagina de Facebook.

Angajații Metrorex și-au parcat mașinile pe spațiul verde din Parcul IOR
Angajații Metrorex și-au parcat mașinile pe spațiul verde din Parcul IOR. Sursa foto: Facebook/ Grupul de Inițiativă Civică IOR – Titan

Grupul de Inițiativă Civică IOR – Titan le-a cerut, în mod public, explicații celor de la Metrorex și le-au solicitat autorităților să ia măsuri cu privire la parcările neregulamentare.

Te-ar putea interesa și:

Cookies