Ce faci când ai permisul suspendat și te oprește poliția prin București? Lași buletinul și fugi. După, te duci nervos la secție să ți-l dea înapoi

01 sept. 2022
348 Afișari
Ce faci când ai permisul suspendat și te oprește poliția prin București? Lași buletinul și fugi. După, te duci nervos la secție să ți-l dea înapoi
Ce faci când ai permisul suspendat și te oprește poliția prin București? Lași buletinul și fugi. După, te duci nervos la secție să ți-l dea înapoi | Foto simbol: Pexels.com

În timpul unui control efectuat de polițiști, un șofer din București și-a abandonat buletinul și a demarat în trombă cu mașina, fugind de autorități.

A lăsat buletinul și a fugit de la locul faptei

Polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București au oprit marți după masă, în jurul orei 15:15 un șofer ce nu a respectat semnificația indicatoarelor „Oprire/Staționare interzisă”. Respectivul indicator era amplasat într-un loc vizibil.

După ce a fost oprit, bărbatul le-a prezentat polițiștilor cartea de identitate, iar după a fugit cu mașina de la fața locului.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat că persoana în cauză avea permisul de conducere reținut, motiv pentru care s-a luat legătura cu Dispeceratul Brigăzii Rutiere București, care a confirmat faptul că persoana în cauză nu are dreptul de a conduce și tocmai a săvârșit o infracțiune, a transmis DGPLCMB.

Bărbatul le-a adresat amenințări și injurii polițiștilor

Ulterior întocmirii actelor de procedură, cazul a fost predat lucrărilor din cadrul Brigăzii Rutiere București pentru continua cercetările.

În aceeași zi, în jurul orei 17:45, bucureșteanul a venit la sediul aflat pe strada Șepcari nr. 22 pentru a recupera buletinul. Acesta i-a amenințat și le-a adresat injurii polițiștilor. În această situație, un echipaj din cadrul Serviciului de Poliție al Centului Vechi s-a prezentat la fața locului.

Aceștia i-au rugat pe polițiști să îi înapoieze cartea de identitate respectivului și meargă să depună plângere împotriva lui. Polițiștii locali M.A. și S.M. s-au deplasat la sediul S.P.C.V. unde au depus plângere împotriva acestuia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Cookies