ARHIVA B365

Ce face Klaus Iohannis în Ajunul Crăciunului

Iohannis a ajuns acasă, în Sibiu marţi noaptea, iar miercuri, în jurul prânzului, a plecat la Cluj, pentru o partidă de tenis alături de prieteni. Preşedintele va petrece Crăciunul acasă, în Sibiu, scrie tribuna.ro.

Înainte de a ajunge în Sibiu, Klaus Iohannis a vizitat o fetiţă de 14 ani, care trăieşte sărbătorile fără familie, mama ei fiind la muncă în Italia.

„Ana-Maria are 14 ani și este unul dintre zecile de mii de copii ai României care trăiesc departe de părinții plecați la muncă în străinătate. Am vizitat-o la familia cu patru copii la care locuiește acum. M-am gândit că cel mai potrivit dar de Crăciun pentru ea ar fi să-și vadă mai des mama, măcar pe Skype. Vreau ca mandatul meu să ne aducă laolaltă pe toți: românii de acasă, românii din străinătate, românii care m-au votat, dar și românii care nu m-au votat, tineri, bătrâni și copii, cu toate bucuriile și încercările noastre. Crăciunul să fie semnul împăcării și al unei națiuni unite și demne!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina de Facebook. VIDEO, AICI


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button