Ce fac bucureştenii în timpul liber

de:
28 aug. 2015
2 Afișari
Ce fac bucureştenii în timpul liber

Iesirile in parcuri si terase, activitati principale de vara

Este clar ca in perioada de vara, tot mai multi bucuresteni aleg sa-si petreaca timpul liber la aer liber. Astfel ca dupa ora 18:00, majoritatea teraselor din capitala incep sa se umple, parcurile sunt si ele asaltate de parinti, veniti cu cei mici la joaca si nu in ultimul rand terenurile sau spatiile de joaca amenajate de primariile de sector incep sa-si arate utilitatea.

Pentru tineri, cel mai solicitat loc pare sa fie in continuare centrul vechi, acolo unde este aproape seara de seara full si unde terasele, cluburile si cafenelele sunt mereu pregatite cu zeci si zeci de oferte, care mai de care mai atractive.

Jocurile pe calculator, activitati pentru cei care stau in casa

Dar pe langa cei care aleg sa-si petreaca timpul in aer liber, exista si o parte a celor care prefer sa se odihneasca acasa, in diferite moduri. Unii aleg sa se ocupe de gatit, altii prefer sa se relaxeze la televizor si o buna parte, mai ales dintre cei tineri, se orienteaza catre jocurile pe calculator. De la cele mai simple jocuri de tip browser, ce nu necesita foarte mult timp, pana la adevarate provocari de strategie, in jocuri ce dureaza ore intregi.

Conform celor spuse de reprezentatul de marketing a celor de la xjocuri.com, perioada cu cel mai mare trafic in randul celor care sunt pasionati de acest tip de jocuri direct in browser, este intre orele 18:30 si 20:30. Luand si un exemplu, acest joc face parte din categoria celor suprasolicitate, avand cateva zeci de mii de afisari lunare.

Extra-joburi pentru cei care nu sunt multumiti de venit

Exista si un mic segment a celor care nu sunt incantati de veniturile avute si isi doresc ceva mai multi bani. Astfel ca acestia aloca ceva timp si de acasa, facand un extra-job, fie pentru compania la care lucreaza deja, ori pentru o alta companie care se pliaza pe serviciile oferite. Printre cele mai cautate activitati desfasurate de acasa sunt scrierea si publicarea de articole pentru diferite publicatii online, introducerea de produse sau servicii pe magazine de comert online sau chiar testarea si scrierea de review-uri pentru produse noi aparute.

Daca pentru primele 2 categorii, limba romana scrisa corect gramatical este tot ce trebuie, pentru partea cu review-uri sunt necesare si cunostinte temeinice despre nisa de produse pentru care sunt scrise.

Indiferent de activitatea de dupa orele de program, un lucru este sigur, bucurestenii sunt printre cei mai ocupati romani. Acestia sunt mereu in miscare, fie ca este vorba de planul profesional sau doar de activitati in cadrul familiei.

Un lucru este insa sigur, indiferent de jobul pe care fiecare cetatean bucurestean il are, acesta are nevoie de o perioada de relaxare de seara, mai ales ca este unul dintre cele mai aglomerate orase din tara, cu o densitate a populatiei de aproape 8.500 loc. / km², asa cum Wikipedia ne-o arata intr-o statistica a orasului.

Cookies