Ce evenimente se organizează de 1 iunie în București. Orașul se agită tare de Ziua Copilului

30 mai 2022
11496 Afișari
Ce evenimente se organizează de 1 iunie în București. Orașul se agită tare de Ziua Copilului
Ce evenimente se organizează de 1 iunie în București. Orașul se agită tare de Ziua Copilului. Sursa foto: Pexels

Se anunță distracție pe cinste de 1 iunie în București. Alături de părinți, copiii pot participa la mai multe evenimente prin oraș. Lăsăm mai jos o listă cu idei.

Evenimente de 1 iunie în București

Părinții, bunicii, unchii și mătușile vor putea petrece ziua de 1 iunie cu prichindeii prin București. Câteva idei de activități organizate prin oraș:

  • Miercuri, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), Itsy Bitsy organizează evenimentul 1uniFEST. Astfel, între orele 09:00 și 20:00 cei mici vor putea participa la spectacole de teatru, dans și muzică pentru copii, ateliere și workshopuri. Intrarea este liberă.
  • A șaptea ediție a Paradei Micilor Bicicliști are loc pe 1 Iunie în București, pe Bd. Kiseleff. Evenimentul își propune să promoveze mersul pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor. Totodată, tinerii bicicliști vor învăța regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, atât individual, cât și în grup, într-un mediu sigur, ferit de traficul rutier.

Îți recomandăm să citești și: STB modifică pe 1 iunie mai multe trasee de autobuz în zona Arcului de Triumf. Motivul: două evenimente de Ziua Copilului, organizate în București

  • Prichindeii sunt așteptați la un concert Gașca Zurli, la Arenele Romane, începând cu ora 11:00.
  • ArtSafari își deschide porțile pentru cei mici de 1 iunie. Organizatorii au lansat deja un bilet pentru întreaga familie. Programul de vizitare este între 12:00 și 21:00, iar intrarea este gratuită pentru copii.

Cei mici sunt așteptați să petreacă de Ziua Copilului

  • Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București organizează o petrecere de 1 iunie pentru copii. În intervalul 11:00 – 17:00, cei mici vor avea ocazie să participe la activități științifice, creative, de imaginație & craft. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, muzeul oferă acces gratuit copiilor în expoziția permanentă.
  • Ziua Porților Deschise organizate de Aeroclubul României, între orele 10:00 – 15:00. Atât cei mici, cât și cei mari, pasionați de aviație, vor avea ocazia să vadă flota aerodromului, dar și desfășurarea unei zile de zbor.
  • Ziua Porților Deschise la Palatul Parlamentului. În intervalul 10:00-16:00, mai multe săli vor putea fi vizitate gratuit, iar accesul va fi permis pe la intrarea C1. Totodată, Camera Deputaților va amenaja pe peluza de la intrarea principală 6 terenuri de badminton pentru cei mici, potrivit unui comunicat de presă al instituției.
  • Lansări de carte și evenimente pentru copii la târgul de carte Bookfest, la Romexpo.

Evenimente în centrele comerciale din București

  • Afi Cotroceni: în intervalul 11:00-19:00 copiii vor putea participa la ateliere de pictură, creare de păpuși, modelaj, dar și diverse spectacole pentru cei mici, dulciuri și întâlniri cu personajele lor preferate.
  • Pe esplanada de Sud din Sun Plaza: între orele 16:00-18:00 cei mici se vor bucura de muzică, dans, magie și baloane de săpun.
  • Veranda Mall: între orele 14:00 și 19:00 vor avea loc ateliere de pictură pe față și baloane modelabile.
  • Liberty Mall: începând cu ora 12:00 se vor organiza jocuri și concursuri pentru copii, ateliere și piese de teatru.
  • Centrul comercial Drumul Taberelor fură startul: în intervalul orar 17:00 și 19:00, pe 31 mai 2022, spectacole de magie și concerte.
  • Vulcan Value Centre: începând cu ora 16:00, copiii sunt așteptați la intrarea dinspre Șoseaua Progresul, la un eveniment muzical special, Ora Copiilor by Cantus Mundi.
  • Centrul Comercial Auchan Titan: alături de Inspectoratul General de Poliție al Capitalei, a pregătit pentru prichindei, între orele 11:00-13:00, în zona Cineplexx, etaj 1, un program de informare într-un mediu relaxat și informal. Polițiștii le vor prezenta copiilor regulile de circulație și siguranță pe care trebuie să le urmeze în perioada vacanței și nu numai.

Capitala va fi plină de evenimente organizate cu prilejul zilei de 1 iunie, iar copiii se vor distra pe cinste.

Cookies