Ce este Speciala la păcănele și cum poate influența experiența într-un cazinou online (P)

08 apr. 2024
23 afișări
Ce este Speciala la păcănele și cum poate influența experiența într-un cazinou online (P)
Ce este Speciala la păcănele și cum poate influența experiența într-un cazinou online, Sursa foto: canva.com

Cele mai populare resurse de distracție la cazinou, sloturile, sunt în prezent disponibile și pe platforme online. Jocurile ca la aparate se bucură de o dezvoltare accelerată în mediul digital, căci vin cu fel de fel de funcții speciale.

Speciala la păcănele

Producătorii de păcănele lansează mereu titluri noi, diversitatea de tematici și mecanisme de joc fiind impresionantă. Dintre toate tipurile de păcănele online, cele mai atractive sunt cele care permit jucătorilor acces la Specială – o funcție bonus care poate aduce câștiguri consistente utilizatorului care a avut noroc să ajungă la aceasta.

Dacă „prinzi speciala”, ai parte de extra beneficii precum rotiri gratuite, jackpot fix sau bonus special în urma unei alegeri. Altfel spus, sloturile cu Specială sunt acele jocuri de cazino online care permit accesul la o rundă aparte, unde șansele de câștig sunt mult mai mari față de jocul de bază. La astfel de păcănele, se poate ajunge chiar la jackpoturi de foarte mare valoare.

Sursă Foto – canva.com

Modul de acces la funcția Specială

Speciala la sloturi este în mod obișnuit activată în urma alinierii unei anumite combinații de simboluri pe rolele jocului respectiv. Poate fi nevoie de o combinație specifică de simboluri pe o linie de plată activă sau poate fi necesară prezența a trei sau mai multe simboluri Scatter pentru a se declanșa runda specială. Nu toate sloturile cu Specială au aceleași reguli, deci jucătorul trebuie să consulte aceste informații dacă dorește să aibă o perspectivă clară asupra modului de joc.

O metodă tot mai populară de acces la runda bonus este aceea de a cumpăra Speciala. Cum poți cumpăra speciala la pacanele? Nimic mai simplu – dacă jocul permite, pur și simplu alegi să plătești pentru a nu mai fi nevoie să aștepți pentru simbolurile care să genereze activarea Specialei. Costul este unul însemnat, dar și câștigurile pot să fie foarte mari. Este bine ca jucătorii să pună în balanță riscurile și beneficiile și să decidă dacă merită așteptarea sau alocarea unei astfel de plăți.

Exemple de jocuri de păcănele cu funcția Specială

În România, utilizatorii au acces la cazinouri online licențiate, care garantează distracție în deplină legalitate și în maximă siguranță, pe baza tehnologiei moderne. Majoritatea cazinourilor online oferă video sloturi cu mize reale, dar și în variantă demo. La fel de bine, există platforme dedicate jucătorilor de cazino pe care poți testa cele mai bune pacanele gratis fără mize reale. Este recomandat ca inițial să fie încercate acestea din urmă, pentru ca jucătorul să se obișnuiască în mod complet cu titlurile alese înainte de a aloca bani reali.

Unul dintre cele mai apreciate sloturi online cu Specială este Gates of Olympus, un joc de păcănele inspirat din mitologia greacă. Lansat de producătorul Pragmatic Play în anul 2021, Gates of Olympus este printre favoritele publicului inclusiv grație RTP-ului generos. Câștigul maxim de 5000 de ori valoare pariului atrage de asemenea atenția jucătorilor.

Sursă Foto – canva.com

Activarea rundei bonus în acest joc de păcănele online se realizează cu patru simboluri Scatter pe o linie de plată. Rezultatul: acces la 15 rotiri extra pe durata cărora vor apărea globuri Wild pe role, simboluri care pot multiplica valoarea între 2x și 500x. Există și alte avantaje suplimentare care pot apărea mai departe – un număr foarte mare de rotiri cu multiplicator. La Gates of Olympus, există și varianta de a cumpăra speciala, costul fiind de 100 de ori miza.

Un alt slot online popular cu Specială, lansat în anul 2020, este Gems Bonanza, tot din portofoliul Pragmatic Play. De fapt, în acest caz există chiar mai multe runde bonus. Combinațiile câștigătoare sunt obținute cu 5 sau 25 de simboluri similare, iar câștigul maxim ajunge până la 10.000x pariul. Speciala din Gems Bonanza se numește Mod Progresiv Febra de Aur, are 5 niveluri, și poate fi cumpărată tot cu de 100 ori pariul, cu acces direct la nivelul 1.

Cookies