Ce efecte are Ochiul lui Horus, care te veghează dintr-o piramidă energetică? (P)

02 mart. 2022
127 Afișari
Ce efecte are Ochiul lui Horus, care te veghează dintr-o piramidă energetică? (P)
Ce efecte are Ochiul lui Horus, care te veghează dintr-o piramidă energetică?

Egiptul antic este una dintre cele mai fascinante civilizații din întreaga istorie a omenirii. Pe vremea când în Europa abia dacă se picta câte o siluetă de bizon pe pereții unei peșteri,vechii egipteni ridicau Marea Piramidă a lui Keops, cea mai înaltă construcție din lume timp de peste 4 000 de ani.

Datorită vechimii monumentelor având această formă, preoți, oameni de știință și inițiați din întreaga lume au avut timp suficient pentru a-i studia proprietățile. Ei au ajuns la concluzia că orice obiect de acest tip are puteri benefice cu totul speciale. Iată-le pe câteva dintre cele mai importante!

Puterea efectului de piramidă

În prezent, cea mai accesibilă metodă prin care poți beneficia, la rândul tău, de forțele controlate de vechii preoți egipteni este să îți cumperi o piramida energetica. Iată avantajele pe care ți le poate aduce o astfel de decizie!

• curăță energia negativă acumulată atât în încăperea în care este ținută, cât și în organismul celor care locuiesc în casa respectivă;

• protejează împotriva radiațiilor electromagnetice, a căror emisie a crescut constant, în urma dezvoltării tehnologiei. O piramidă energetică poate să reducă intensitatea acestor radiații și, în același timp, amplifică puterea corpului de a se proteja;

• sprijină dezvoltarea spirituală. Numeroase persoane au constatat că, în preajma unei astfel de piramide, se pot concentra mai bine. De asemenea, s-a vorbit despre trăiri spirituale puternice pentru cei care obișnuiesc să se roage sau să facă meditație în camera respectivă;

• starea generală este mult îmbunătățită. Fluxul special de energie generată de o piramidă, precum și abilitățile sale de protecție aduc un plus pe multiple planuri: fizic, emoțional, mental și spiritual. Prin urmare, întreaga viață a posesorului cunoaște o transformare pozitivă.

Ochiul lui Horus, o altă taină a Egiptului antic

Beneficiile oferite de o piramidă energetică sunt amplificate considerabil în momentul în care forța acesteia este combinată cu energia specială oferită de alte simboluri specifice Egiptului antic. Unul dintre cele mai cunoscute și mai puternice este Ochiul lui Horus.

Cunoscut uneori și sub numele de Ochiul lui Ra, acest simbol antic sugerează protecția din partea ochiului atoatevăzător al Soarelui. El reprezintă, în același timp, puterea iluminării, iar legenda sa este pusă în legătură cu Horus, zeul cu cap de șoim, fiu al puternicilor Osiris și Isis. Protector personal al faraonului și în același timp zeu al Soarelui, al cerului și al stelelor, Horus este înzestrat cu uriașe puteri binefăcătoare.

Piramidă energetică Ebony cu Ochiul lui Horus

Cele două puternice simboluri ale vechiului Egipt sunt îmbinate într-una din piramidele orgonice ce pot fi cumpărate chiar în acest moment din magazinul online ezera.ro. Cu numele Ebony, aceasta contribuie la filtrarea și echilibrarea câmpurilor energetice din mediul în care trăiești. Ea este benefică pentru toate formele de viață, de la oameni la animale de companie și plante de casă.

Puterea sa este activată de cele două cristale pe care le conține – turmalină neagră și cuarț alb – și de cupru, un metal care se bucura, la rândul său, de o mare apreciere printre înțelepții antici.

Vizitează magazinul online Ezera.ro și vei găsi mai multe modele de piramidă energetică! Fiecare dintre ele poate să te protejeze și să te ajute să evoluezi!

Cookies