ARHIVA B365

Ce echipamente de Securitate se cauta in Romania? Tu cum te pazesti de hoti?

Rep: Ce va cer clientii? Care sunt cele mai curtate produse din acest domeniu?
Skut.ro: Majoritatea clientilor care viziteaza magazinul online SKUT.RO ne cer un dvr si o camera de supraveghere analogical, care sa le permita descifrarea fizionomiei fetei unei persoane in momentul in care se vizualizeaza inregistrarile. Un sistem analogic ofera o claritate maxima a imaginii doar daca exista o camera cu o rezolutie de 1000-1200 linii TV si un dvr care sa inregistreze la o rezolutie FULL 960H.

Rep: Tehnologia analogica este in continuare la cea mai mare cerere?
Skut.ro: Sistemele de supraveghere video au evoluat foarte mult in ultimul timp, in special tehnologia analogica a primit numeroase modificari, astfel aparand tehnologiile conexe si anume AHD, HDTVI si HDCVI. Pe scurt diferenta dintre tehnologia analogica HD si ce analogica simpla este rezumata prin faptul ca pe tehnologia analogica, rezolutia se masoara in linii TV, iar pe cea analogica HD, rezolutia se masoara in megapixeli
Rep: Vorbiti-ne putin despre cele 3 tehnologii conexe de mai sus..
Skut.ro: Tehnologia AHD a fost dezvoltata ca urmare a cererii clientlor care doreau o rezolutie HD pe un sistem analogica, astfel in momentul de fata exista dvr-uri de 4, 8, 16, 32 de canale care functioneaza cu acesta tehnologie
HIKVSION a dezvoltat sistemul TURBO HD care mai este cunoscut si sub numele de HDTVI ( High Definition Transport Video Interface), iar DAHUA a dezvoltat aceeasi tehnologie sub numele HDCVI ( Interfata Video Compozita de Inalta Definitie).
Avantajul acestor tehnologii este ca se pot monta atat pe vechile cabluri coaxiale, dar si pe cablu coaxial sau UTP folosind video balloon-uri. Distanta maxima de montare a echipamentelor este de pana la 500m.
Sistemul HDCVI permite integrarea semnalului video HD, audio si date pe un singur cablu, astfel se poate accesa meniul OSD al camerei sau controlul unei camere PTZ
O alta nouate a sistemului analogic HD, reprezinta faptul ca rezolutia de inregistare poate fi de 720P sau 1080P.
Magazinul online SKUT.RO comercializeaza o gama variata de echipamente analogice HD, astfel ca puteti gasi aici DVR-uri si camere de supraveghere video functionand cu tehnologiile analogice conexe si anume AHD, HDTVI sau TURBO HD si HDCVI.
De mentionat este faptul ca aceste sisteme au inceput sa fie dezvoltate de mai multi producatori, singura cerinta pentru functionarea perfecta a unui sistem, este ca pe un dvr HDTVI sa se monteze tot o camera HDTVI, pe un dvr AHD sa se monteze o camera AHD, iar un sistem HDCVI functioneaza doar cu camere HDCVI. Fiind un standard deschis care suporta camere dezvoltate si de alti producatori sistemul se instaleaza si utilizeaza foarte usor, nefiind nevoie de o persoana de specialitate.

Rep: Prezentati-ne un avantaj major al acestor tehnologii
Skut.ro: Un avantaj pentru montarea unui asemenea sistem este pretul, care este mult mai accesibil si mai apropiat de tehnologia analogical in comparative cu pretul unui sistem IP. Calitatea de inregistrare in schimb, este aceea a unui system IP – (720P sau 1080P)
Sistemele analogice HD permit conectarea atat camerelor analogice cat si a camerelor IP, numarul acestora depinzand de numarul de canale al dvr-ului, asadar un dvr de 4 canale permite o camera IP, iar un dvr 8 canale sau 16 canale permit cate 2 camere IP.
Rep: Aceste sisteme se preteaza supravegherii live, prin internet? De exemplu daca suntem plecati din tara, putem vedea ce se intampla la noi in casa?
Skut.ro: Toate echipamentele produse in ultimii ani permit vizualizarea imaginilor LIVE dar si a inregistrarilor pe internet de pe telefonul mobil smartphone sau tableta. Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti este sa descarcati aplicatia din magazinul online al producatorului de smatphone sau tableta (Android, iOS, Blackberry, Windows Phone).
Rep: Din ce este compus un sistem complet pentru supraveghere?
Skut.ro: Un sistem de supraveghere video se compune dintr-un DVR ( Digital Video Recorder), un hard disk pentru inregistrarea imaginilor, ce poate fi de diferite capacitati ( 500GB, 1TB, 2TB, 3TB, 4TB), camere de supraveghere, sursa de alimentare pentru camere, plus alte accesorii marunte cum ar fi cablu si mufe pentru conectarea camerelor cu dvr-ul.
Rep: Un ultim sfat pentru alegerea corecta a sistemului de supraveghere?
Skut.ro: Sistemele de supraveghere se aleg personalizat, in functie de locul in care se monteaza in functie de destinatia sistemului: business/personal, exterior/interior. Acesta este motivul pentru care Skut.ro se bazeaza foarte mult pe consilierea clientului inaintea vanzarii, pentru alegerea produsului potrivit.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button