ARHIVA B365

Ce DESPĂGUBIRI a primit familia lui IONUŢ ANGHEL, băieţelul omorât de maidanezi în 2013

Constantin Ciorascu, patronul firmei Tei Rezidential, pe terenul careia a murit muscat de caini Ionut Anghel, a platit familiei acestuia doua milioane de euro. Avocatii lui Ciorascu au cerut executarea silita a Administratiei Domeniului Public Sector 2 pentru diferenta de 400.000 de euro care mai trebuie platita conform deciziei definitive a Curtii de Apel Bucuresti, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Piscine, spa și club pentru copii pe terenul pe care a fost omorât de câini Ionuț. FOTO

Constantin Ciorascu a fost gasit vinovat in dosarul lui Ionut Anghel, care a murit muscat de caini, in septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidential. Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv pe Ciorascu, in 12 mai, la trei ani de inchisoare cu executare. Tot atunci, societatea Rezidential Tei, Constantin Ciorascu si ADP Sector 2 au fost obligati sa plateasca, in solidar, daune morale familiei lui Ionut Anghel in valoare totala de 2,4 milioane de euro, respectiv cate 600.000 de euro parintilor lui Ionut si 1,2 milioane de euro fratelui acestuia.

Ionut Anghel a fost ucis de caini, in septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidential, din apropierea Parcului Tei din Capitala.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button