Ce deputați au venit la Elena Udrea înainte de vot

de:
23 feb. 2015
0 Afișari
Ce deputați au venit la Elena Udrea înainte de vot

Printre aceștia, fostul ministru, Gheorghe Ialomițianu, fost coleg al Elenei Udrea în Guvenul Boc, dar și Florin Secară, fost deputat PMP, dar și Iulian Dumitrescu, deputat PNL. Lângă Elena Udrea a stat în bancă, Clement Negruț, cel care este vicepreședinte PMP. La final, după ce și-a terminat discursul, Adrian Gurzău, deputatul PMP, a venit lângă fostul ministru, a îmbrațișat-o și a pupat-o pe obraz. În scurt timp, Elena Udrea a părăsit sala, scrie realitatea.net.

Deputații au aprobat cererea de ARESTARE PREVENTIVĂ a Elenei Udrea în DOSARUL GALA BUTE. 170 de parlamentari au votat pentru arestarea preventivă, 118 au votat împotrivă. Deputații au aprobat și noua cerere de încuviințare a URMĂRIRII PENALE în DOSARUL GALA BUTE, în cazul ELENEI UDREA, conform Realitatea TV. 218 voturi au fost pentru, 77 de voturi au fost împotrivă.

Elena Udrea a părăsit, luni, arestul la domiciliu în care este plasată în dosarul „Microsoft” pentru a merge în plenul Camerei Deputaților, care dezbate și votează cererile DNA de încuviințare a urmăririi penale și a arestării preventive a fostului ministru în dosarul „Gala Bute”. În discursul ținut în fața colegilor deputați, Elena Udrea a povestit cum a fost turnată de o prietenă, prin delațiuni false, dar și despre condițiile grele din arestul de la Poliția Capitalei. Elena Udrea a spus că arestarea este „o parghie similara cu tortura la care se apeleaza prea des”.

Declarațiile Elenei Udrea, AICI

Cookies