Ce cote au la pariuri Donald Trump și Joe Biden pentru alegerile SUA?

15 oct. 2020
24 afișări
Ce cote au la pariuri Donald Trump și Joe Biden pentru alegerile SUA?

Casele de pariuri din întreaga lume au publicat deja oferta pentru alegerile din Statele Unite ale Americii. Chiar și după ultimele evenimente, situația actuală nu diferă foarte mult de cea de la precedentele alegeri. În 2016, Hillary Clinton avea o cotă medie de 1.25 pentru victorie, în timp ce Trump avea o cotă cuprinsă între 3.33 și 4.00.

În momentul de față, Joe Biden este favoritul agențiilor de pariuri, având o cotă de doar 1.53 la unul dintre operatorii de jocuri de noroc licențiați în România la ONJN, în vreme ce actualul președinte are o cotă de 2.65 să mai câștige încă un mandat, la aceeași agenție de pariuri, informează Cote-pariuri.ro.

Prima confruntare dintre Donald Trump și Joe Biden a fost una ieșită din comun. Cei doi candidați și-au împărțit jigniri, s-au întrerupt constant unul pe celălalt – în special Donald Trump – și nu au respectat sub nici o formă programul pe parcursul celor 90 de minute.

Intervențiile moderatorului de Chris Wallace, de la Fox News, nu au avut efectul scontat. Pe lângă faptul că actualul președinte al SUA l-a atacat pe jurnalist în direct, spunându-i „se pare că dezbat cu tine, nu cu el. Dar e în regulă, nu sunt surprins”, inclusiv colegii săi din presa americană l-au criticat pentru că nu au reușit să-i țină în frâu pe cei doi candidați, spunând că dezbaterea nu a fost altceva decât un circ.

Biden l-a numit „clovn” și „mincinos” pe președintele Trump, pe care l-a acuzat și că ar fi eșuat în combaterea pandemiei, dar și că a alimentat conflictele rasiale prin refuzul de a condamna extremismul de dreapta.

Trump a replicat acestor insulte spunând că „nu există nimic inteligent” la Joe Biden, pe care l-a ridiculizat în repetate rânduri, spunându-i că nu a făcut nimic notabil în cei 47 de ani pe care i-a petrecut în politică.

Referitor la „câștigătorul” acestei prime dezbateri, părerile sunt împărțite. Conform unui sondaj realizat de CNN, numai 28% dintre urmăritori și-au arătat susținerea față de actualul președinte, în timp ce republicanii, prin intermediul canalului Fox News, anunță că Trump a câștigat detașat această dezbatere.

La numai câteva zile după această dezbatere, Donald Trump și soția sa, Melanie, au fost depistați pozitivi la testul COVID-19. Președintele SUA fost internat în spital timp de 3 zile, după care a revenit la Casa Albă, acolo unde și-a dat jos masca pentru a putea poza în fața presei, deși, în mod oficial, Donald Trump este încă pozitiv.

Am învățat atât de multe despre coronavirus. Și un lucru e sigur: nu-l lăsați să vă domine! Nu vă temeți de el! Îl veți învinge. Avem cele mai bune echipamente medicale, avem cele mai bune medicamente, toate dezvoltate recent, și îl veți învinge. Am mers la spital și nu mă simțeam prea bine. Apoi, acum două zile puteam să și plec. Acum două zile mă simțeam grozav, mai bine decât m-am simțit după multă vreme. Am mai spus-o, mai bine ca acum 20 de ani”, a fost mesajul transmis de președintele SUA pe pagina sa de Twitter, la numai câteva ore după externare.

Președintele SUA a ținut să-i încurajeze pe americani să iasă din casă și să nu se teamă de coronavirus.

Avem cea mai măreață țară din lume. Ne întoarcem la treabă. Eu voi fi în față. Ca lider al vostru trebuia s-o fac. Știam că există acest pericol, dar a trebuit s-o fac. Există un risc, un pericol, dar asta este OK. Acum mă simt mai bine. Poate sunt imun, nu știu. Dar nu-l lăsați să vă domine viețile. Ieșiți! Aveți grijă! Avem cele mai bune medicamente din lume. Toate obținute în scurt timp. Și sunt toate pe cale să fie aprobate, iar vaccinurile vor veni din clipă în clipă”, a adăugat Trump.

Următoarea dezbatere electorală dintre Joe Biden și Donald Trump este programată pentru vineri, 16 octombrie, însă este posibil ca aceasta să nu mai aibă loc din cauza restricțiilor sanitare.

Cookies