Ce concerte au loc la West Side Christmas Market în weekendul 17-18 decembrie. Bucureștenii sunt așteptați să se distreze și în acest final de săptămână

13 dec. 2022
831 Afișari
Ce concerte au loc la West Side Christmas Market în weekendul 17-18 decembrie. Bucureștenii sunt așteptați să se distreze și în acest final de săptămână
Ce concerte au loc la West Side Christmas Market în weekendul 17-18 decembrie. Bucureștenii sunt așteptați să se distreze și în acest final de săptămână | Sursă foto: Primăria sectorului 6-Facebook

West Side Christmas Market a pregătit și în weekendul 17-18 decembrie concerte care să-i bucure pe bucureșteni. Vizitatorii târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei se vor distra pe melodiile interpretate de artiștii ce vor urca pe scena.

La West Side Christmas Market se organizează concerte și în weekendul 17-18 decembrie

Concertele organizate pe scena West Side Christmas Market, în săptămânile trecute, au reprezentat un real succes. Primăria Sectorului 6 a transmis că lista evenimentelor va continua și în weekendul 17-18 decembrie 2022.

Bucureștenii s-au distrat indiferent de condițiile meteo. Cu toate astea, concertele ce erau programate pentru ziua de duminică, 11 decembrie 2022, au fost mutate luni – 12 decembrie. Modificarea a fost determinată de ploaia torențială ce începuse.

Suntem creatori de momente și amintiri frumoase. Pentru voi, cei din 6! Și vă mulțumim că le luați și plecați cu ele acasă. Aseară a cam plouat, dar ați stat acolo cu noi, cu micii colindători și v-ați încins pe ritmurile Lupilor lui Calancea, aduse din Moldova.

E bine că vremea și vremurile nu vă împiedică să vă bucurați de viață. Momentele magice de la West Side Christmas Market continuă, este mesajul transmis de Primăria Sectorului 6.

Lista artiștilor care vor urca pe scena

Primăria Sectorului 6 a anunțat care sunt artiștii ce vor concerta în acest final de săptămână. Astfel că, programul spectacolelor de la târgul de Crăciun este următorul:

Sâmbătă, 17 decembrie 2022:

  • Bibi – tânără artistă ce are peste 53 de milioane de vizualizări pe platforma Youtube.

Duminică, 18 decembrie 2022:

  • Tavi Colen – fostul membru al trupei Talisman. Acesta va concerta alături de band-ul său.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 va fi deschis până la data de 26 decembrie 2022. Aici, bucureștenii pot găsi atât comercianți ce vând preparate tradiționale, cât și decorațiuni sau obiecte realizate manual.

În târg se află și o roată panoramică, un patinoar și „Căsuța lui Moș Crăciun”, unde cei mici pot întâlni personajul emblematic al sărbătorilor de iarnă.

Cookies