Ce caracteristici trebuie să aibă un fișet metalic în funcție de utilizarea sa? (P)

02 aug. 2021
24 Afișari
Ce caracteristici trebuie să aibă un fișet metalic în funcție de utilizarea sa? (P)
Ce caracteristici trebuie să aibă un fișet metalic în funcție de utilizarea sa? (P) sursa foto: iagency.ro

Daca deții o afacere, probabil știi deja faptul că un fișet metalic nu are doar rol estetic. Acesta te ajută în procesul de organizare și este necesar pentru a-ți menține nivelul de productivitate ridicat. Totuși, alegerea modelului potrivit reprezintă o adevărată provocare.

Tine cont de următoarele criterii și vei face lucrurile mai simple!

Numărul polițelor și greutatea susținută

Fiecare produs din această categorie este construit cu alt scop în minte, astfel încât situația este cea care trebuie să influențeze major decizia de achiziție. În cazul în care o companie se află la început de drum, modelele cu un raft pot fi suficiente pentru actele angajaților. Atunci când personalul este numeros, ar fi recomandat să te orientezi spre un fiset metalic cu până la 4 polițe reglabile pe înălțime. Acestea dispun de suficient loc pentru facturi, rapoarte de lucru și alte fișiere confidențiale. 

Cum rămâne cu depozitarea obiectelor de greutate mare? Dacă este vorba de un mediu în care se lucrează cu scule și echipamente grele, ar fi bine ca greutatea susținută să ajungă până la 60 de kilograme. Un produs de acest tip are construcția sudată din oțel cu pereți simpli și poate fi utilizat în domeniul comercial și cel industrial.

Dimensiunile și tratamentul exterior

fiset metalic

Fișetele metalice mini au măsurile de 500x350x1800 mm și sunt disponibile la prețul de 835,79 lei. În cazul în care îți dorești o alternativă clasică, există și modele de 500x350x1800 mm. Acestea costă 1 490,99 lei și sunt de culoare gri. Poți vopsi ușile și într-o nuanță solidă, dacă vrei ca produsul să fie integrat în decor. Spre exemplu, să presupunem că în biroul tău predomină bleumarin. În această situație, un fișet metalic pe albastru sau verde în mod sigur este ideal. 

Asigură-te că măsori pereții din încăpere pentru a nu întâmpina probleme. În același timp, este necesar să verifici calitatea vopselei. Atunci când aceasta este tratată împotriva agenților corozivi, ai garanția faptului că bacteriile nu pot pătrunde în interior. Un alt tratament util este cel ignifug, care împiedică deteriorarea suprafeței la contactul direct cu focul. Asamblarea poate fi un proces dificil, astfel încât ar fi bine să alegi un produs deja montat. Daca acest lucru nu este posibil, caută o persoană avizată în domeniu, pentru a evita riscul de a efectua greșeli.

Sistemul de închidere

Un fișet metalic vine la pachet cu o încuietoare cu 2 chei, formată dintr-o serie de 3000 de numere diferite. Un alt sistem similar este cel cu închidere în 3 puncte, care îngreunează orice încercare de fraudă. În anumite industrii sunt necesare certificate care să ateste calitatea în mediul de lucru și faptul că produsul nu reprezintă un pericol pentru personal. Standardele ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management transmit faptul că produsul a trecut anumite probe de rezistență și poate face față în condiții dificile. 

De unde să achiziționezi un fiset metalic?

Deși pe piață există multe firme care oferă fișete și dulapuri metalice, este necesar să te asiguri că achiziționezi un model de calitate. La un magazin online de birotică și papetărie ca Office Class dispui de o gamă variată de astfel de produse, unele fiind însoțite de bibliorafturi sau alte cadouri. Comandă-ți fișetul preferat și ai posibilitatea de a efectua plata în 3 rate fără dobândă!

Articol realizat de www.iagency.ro

 

Cookies