Ce cadouri de Crăciun găsiți la târgurile organizate în Capitală

de:
07 dec. 2013
0 Afișari
Ce cadouri de Crăciun găsiți la târgurile organizate în Capitală

Între 5 şi 8 decembrie la Romexpo au loc două evenimente ce deschid sezonul sărbătorilor.

La Palatul Naţional al Copiilor va fi organizat târg de Crăciun, în perioada 20-22 decembrie, potrivit jurnaldebucuresti.ro, citat de româniatv.net. În cadrul evenimentului cei interesaţi vor putea achiziţiona jucării direct de la creatori populari, dulciuri de casă, specialităţi din ciocolată, precum şi alte produse specifice sărbătorilor de iarnă sau obiecte ce ar putea constitui cadoul ideal pentru persoanele dragi.

Din 28 noiembrie până în ajunul Craciunului, Sala Dalles devine destinaţia ideală pentrut cei care doresc să târguiască „daruri cu stil”, pentru sărbătorile de iarnă, informează jurnaldebucuresti.ro. În cadrul evenimentului vor fi prezenţi nu mai puţin de 96 de expozanţi. Aceştia vor pune la dispoziţia clienţilor tot ce este necesar sărbătorilor de iarnă, începând cu produse specifice mesei Crăciunului, până la posibilitatea alegerii ţinutei de Crăciun şi Revelion.

În Galeriile Titan spiritul sărbătorilor îşi va face simţită prezenţa prin organizarea Târgului De Crăciun. Aici, comercianţii vor expune mărfuri care mai de care. Vor fi disponibile, produse apicole, checuri, cozonaci, ciocolată de casă, prăjituri, torturi tematice, sortimente exclusiviste de ciocolată, prăjituri de casă, dulceţuri, ciocolată de casă, dulciuri ungureşti, şerbet, rahat turcesc, sucuri naturale. Cei care vor să surprindă plăcut pe cineva, pot opta pentru cadouri constând în obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, cosmetice….etc.

Cei care sunt obişnuiţi să îşi facă cumpărăturile în mall pot merge în Bucureştii Mall, care organizează în perioada 27 noiembrie-23 decembrie târgul tradiţional Desaga lui Moş Crăciun. În cadrul evenimentului, pe lângă expozanţii români vor fi prezenţi şi expozanţi din străinătate. „În cadrul evenimentului se vor desfăşura şi concerte de colinde, spectacole de teatru, seri de dans şi multe alte surprize ascunse în Desagă”, informează Accente NOI Fair.

Bucharest Christmas Market, târgul oficial de Crăciun al Primăriei Bucureşti a fost deschis din ziua de Sfântul Nicolae până în data de 5 ianuarie 2014. Evenimentul are loc anual în Piaţa Universităţii din Capitală, pe esplanada cu statui şi este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind liberă.

Cookies