Ce bijuterie să alegi pentru zodia Fecioară. Optați pentru simetrie! (P)

09 sept. 2022
63 Afișari
Ce bijuterie să alegi pentru zodia Fecioară. Optați pentru simetrie! (P)
Ce bijuterie să alegi pentru zodia Fecioară. Optați pentru simetrie!

Cei născuți între 23 august și 22 septembrie au soarele în Fecioară și sunt guvernați de planeta Mercur. Sunt loiali, cumsecade, harnici și foarte buni prieteni.

Această zodie o are drept simbol pe zeița greacă Demetra, ocrotitoarea agricultorilor. În mitologia greacă, Demetra e văzută drept o figură maternă, cu o excelentă înțelegere a ciclului vieții.

Calitățile zodiei Fecioară

Ca și Demetra, nativii din Fecioară au o abordare practică, sistematică și logică asupra vieții. Atenția lor la detalii și profundul simț al umanității îi face pe acești nativi să nu lase nimic la voia întâmplării.

Mai mult, inteligența și spiritul comunicativ sunt printre marile calități ale acestor nativi.

La acestea se adaugă, la mulți dintre nativi, și talentul oratoric și diplomația. O altă calitate este ingeniozitatea, dar deseori fecioarele au și o anume șiretenie (atribut care poate fi considerat atât calitate, în unele cazuri, cât și defect).

Alegerea unei bijuterii pentru Fecioare

Alegerea unei bijuterii pentru zodia Fecioară se face în strânsă legătură cu calitățile de mai sus. Astfel, printre pietrele-talisman ale zodiei Fecioară se numără sardonixul și carneolul. Sardonixul este o piatră cu mare rol protector, în special pentru tineri sau pentru persoane aflate la început de drum (debutanți în carieră, persoane proaspăt căsătorite, tineri părinți etc).

Carneolul, în schimb, te ajută să te ancorezi în realitate, în prezent. Se spune despre ea că este o piatră a stabilizării și a curajului, dar și un mineral anti-apatie. Încă din urmă cu 2000 de ani, se credea că această piatră îi apară pe oameni de certuri, calmează nervii și aduce fericirea.

La cele două enumerate mai sus se adaugă o serie de minerale patronate de planeta Mercur, cum ar fi smaraldul, peridotul, jadul, agatul, aventurinul și agatul de mușchi.

Potrivit nypost.com, fecioarele sunt cunoscute ca fiind mai critice cu sine decât oricine altcineva. Pentru că sunt predispuși la perfecționism, acești nativi se vor bucura de bijuterii din argint cu o simetrie perfectă.

Fecioarele consideră adesea ceea ce poartă și felul în care se decorează ca fiind o extensie a personalității lor, așa că stilurile care reflectă standardele lor ambițioase le vor permite să-și exprime viziunea lor extrem de îngrijită.

Cookies